Mentos344 Decapat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 TikTok'ta yanlışlıkla kişilere erişim izni verdim. Numaramı vs. eklemedim sadece kişilere izin verdim, rehberimdekilere mesaj gitmiş midir acaba?
TikTok'ta yanlışlıkla kişilere erişim izni verdim. Numaramı vs. eklemedim sadece kişilere izin verdim, rehberimdekilere mesaj gitmiş midir acaba?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ocak 2024 #2 Mentos344 dedi: TikTok'ta yanlışlıkla kişilere erişim izni verdim. Numaramı vs. eklemedim sadece kişilere izin verdim, rehberimdekilere mesaj gitmiş midir acaba? Genişletmek için tıkla... Davet etmeseydiniz gitmez.
Mentos344 dedi: TikTok'ta yanlışlıkla kişilere erişim izni verdim. Numaramı vs. eklemedim sadece kişilere izin verdim, rehberimdekilere mesaj gitmiş midir acaba? Genişletmek için tıkla... Davet etmeseydiniz gitmez.
Mentos344 Decapat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #3 Yok hocam sadece ilk aşamaya izin verdim. Sonra bir uyarı daha çıktı ona izin vermedim geri çektim. Bir sorun olmaz değil mi? sukuterkopke dedi: Davet etmeseydiniz gitmez. Genişletmek için tıkla...
Yok hocam sadece ilk aşamaya izin verdim. Sonra bir uyarı daha çıktı ona izin vermedim geri çektim. Bir sorun olmaz değil mi? sukuterkopke dedi: Davet etmeseydiniz gitmez. Genişletmek için tıkla...
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ocak 2024 #4 Mentos344 dedi: Yok hocam sadece ilk aşamaya izin verdim. Sonra bir uyarı daha çıktı ona izin vermedim geri çektim. Bir sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz
Mentos344 dedi: Yok hocam sadece ilk aşamaya izin verdim. Sonra bir uyarı daha çıktı ona izin vermedim geri çektim. Bir sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz