My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 9 Ağustos 2022 #1 Ben de şu videolardaki gibi capcuttan videolar yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Daha önce hiç edit falan yapmadım ama basit şeylere benziyorlar. Öğretebilecek var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2022
Ben de şu videolardaki gibi capcuttan videolar yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Daha önce hiç edit falan yapmadım ama basit şeylere benziyorlar. Öğretebilecek var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.670 Çözümler 34 9 Ağustos 2022 #2 Sadece ekran görüntüsü koyup geçiş efekti verilmiş. Çok uğraştırmaz sizi, yapabilirsiniz.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 9 Ağustos 2022 #3 babaproo dedi: Sadece ekran görüntüsü koyup geçiş efekti verilmiş. Çok uğraştırmaz sizi, yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum basit şeyler ama ben editten falan anlamam video kesmeyi bile bilmiyorum.
babaproo dedi: Sadece ekran görüntüsü koyup geçiş efekti verilmiş. Çok uğraştırmaz sizi, yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum basit şeyler ama ben editten falan anlamam video kesmeyi bile bilmiyorum.