UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 16 Eylül 2022 #11 Hocam hesabı atında bi inceleyelim ona göre cevap veririz
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Eylül 2022 #12 onurflx dedi: "Ramazansolmaz2525"olan oldu zaten hocam izleyin gülün. Genişletmek için tıkla... Acaba hocam hangi video orada 5 tane öğrenci 1 hoca olan 2-3 video görüyorum ayrıca gülmüyorum kimsede gülmemeli sadece merak ettim hangi video.
onurflx dedi: "Ramazansolmaz2525"olan oldu zaten hocam izleyin gülün. Genişletmek için tıkla... Acaba hocam hangi video orada 5 tane öğrenci 1 hoca olan 2-3 video görüyorum ayrıca gülmüyorum kimsede gülmemeli sadece merak ettim hangi video.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 16 Eylül 2022 #13 Silinen üye dedi: Acaba hocam hangi video orada 5 tane öğrenci 1 hoca olan 2-3 video görüyorum ayrıca gülmüyorum kimsede gülmemeli sadece merak ettim hangi video. Genişletmek için tıkla... Evet, o videolar patlamamış ki, Tiktok'ta normal izlenme sayıları.
Silinen üye dedi: Acaba hocam hangi video orada 5 tane öğrenci 1 hoca olan 2-3 video görüyorum ayrıca gülmüyorum kimsede gülmemeli sadece merak ettim hangi video. Genişletmek için tıkla... Evet, o videolar patlamamış ki, Tiktok'ta normal izlenme sayıları.
O onurflx Decapat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2022 #14 Silinen üye dedi: Acaba hocam hangi video orada 5 tane öğrenci 1 hoca olan 2-3 video görüyorum ayrıca gülmüyorum kimsede gülmemeli sadece merak ettim hangi video. Genişletmek için tıkla... UlughBeg dedi: Evet, o videolar patlamamış ki, Tiktok'ta normal izlenme sayıları. Genişletmek için tıkla... hocam okulda patladi sıkınti orasi ya
Silinen üye dedi: Acaba hocam hangi video orada 5 tane öğrenci 1 hoca olan 2-3 video görüyorum ayrıca gülmüyorum kimsede gülmemeli sadece merak ettim hangi video. Genişletmek için tıkla... UlughBeg dedi: Evet, o videolar patlamamış ki, Tiktok'ta normal izlenme sayıları. Genişletmek için tıkla... hocam okulda patladi sıkınti orasi ya
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 16 Eylül 2022 #15 onurflx dedi: hocam okulda patladi sıkınti orasi ya Genişletmek için tıkla... Hocam geçmiş olsun çok kötü bir olay.
onurflx dedi: hocam okulda patladi sıkınti orasi ya Genişletmek için tıkla... Hocam geçmiş olsun çok kötü bir olay.