V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 650 Çözümler 2 Yer İstanbul 14 Ekim 2018 #1 Arkadaşlar Global PUBG Mobile emülatörden kasıyor ama Timi daha az kasıyorumuş. Telefonum yok ve WeChat QQ uygulamaları telefon numarası istiyor. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar Global PUBG Mobile emülatörden kasıyor ama Timi daha az kasıyorumuş. Telefonum yok ve WeChat QQ uygulamaları telefon numarası istiyor. Ne yapabilirim?
O oldbutgold10 Hectopat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 536 14 Ekim 2018 #2 Knives Out PC versiyonuna bakabilirsin. PUBG den daha az sistem gereksinimleri var. Artı 0 Eksi
KS KS V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 650 Çözümler 2 Yer İstanbul 14 Ekim 2018 #3 oldbutgold10 dedi: Knives Out PC versiyonuna bakabilirsin. PUBG den daha az sistem gereksinimleri var. Genişletmek için tıkla... Yazdığın için teşekkür ederim ama ben Timi oynamak istiyorum. Artı 0 Eksi
oldbutgold10 dedi: Knives Out PC versiyonuna bakabilirsin. PUBG den daha az sistem gereksinimleri var. Genişletmek için tıkla... Yazdığın için teşekkür ederim ama ben Timi oynamak istiyorum.
O oldbutgold10 Hectopat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 536 14 Ekim 2018 #4 volkan12q dedi: Yazdığın için teşekkür ederim ama ben Timi oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman sana tavsiyem (telefonun yoksa) Free texting and calling | Affordable no contract cell phone plans – TextNow sitesini kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
volkan12q dedi: Yazdığın için teşekkür ederim ama ben Timi oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman sana tavsiyem (telefonun yoksa) Free texting and calling | Affordable no contract cell phone plans – TextNow sitesini kullanabilirsin.
KS KS V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 650 Çözümler 2 Yer İstanbul 14 Ekim 2018 #5 oldbutgold10 dedi: O zaman sana tavsiyem (telefonun yoksa) Free texting and calling | Affordable no contract cell phone plans – TextNow sitesini kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim teşekkür ederim. oldbutgold10 dedi: O zaman sana tavsiyem (telefonun yoksa) Free texting and calling | Affordable no contract cell phone plans – TextNow sitesini kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor kod gelmiyor . Son düzenleme: 14 Ekim 2018 Artı 0 Eksi
oldbutgold10 dedi: O zaman sana tavsiyem (telefonun yoksa) Free texting and calling | Affordable no contract cell phone plans – TextNow sitesini kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim teşekkür ederim. oldbutgold10 dedi: O zaman sana tavsiyem (telefonun yoksa) Free texting and calling | Affordable no contract cell phone plans – TextNow sitesini kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor kod gelmiyor .