Timur satranç'ını çok merak ettim öğrenmek ve oynamak istiyorum, acaba nereden bulabilirim?
üniversitede kahvede "hapis tavlasını" o kadar çok oynamıştım ki normal (erkek) tavlayı unutmaya gelmiştim.İlginç bir satranç türüymüş, ben oynasam doğru bildiğimi unutabileceğimden dolayı hiç oynayasım gelmiyor.![]()
Profil fotoğrafındaki padişahla savaşmakla yitinmemiş adeta içinden geçmiş.oyuna kimin başlayacağı zar atarak belirleniyor. amaç, modern satrançta olduğu gibi mat etmektir ancak rakibi pat eden de galip sayılır. Modern satrançtaki rok ve geçerken alma kuralları bu oyunda geçerli değildir. Ancak şah bir defalığına kendi taşlarından biriyle yer değiştirebilir. (profil fotoğradımdaki padişahla savaşmış birisi) oyun hakkında internette detaylı araştırma yapabilirsiniz.
Profil fotoğrafındaki padişahla savaşmakla yitinmemiş adeta içinden geçmiş.![]()
Timur satranç'ını çok merak ettim öğrenmek ve oynamak istiyorum, acaba nereden bulabilirim?
G3 muhtemelen.
G3 derken ne demek istedin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.