A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 8 Kasım 2021 #11 Bilal Nurullah dedi: Teşekkür ederim, içime su serptiniz. Scam sitesi ne anlam ifade ediyor? Genişletmek için tıkla... Sitede sorun sorun yok. Çerezleri temizleyin bir daha bilmediğiniz sitelere girerken VirusTotal'i kullanın veya girmeyin. Scam atacaklarını sanmıyorum ama atarlarsa umursamayın adresi şikayet edin ve engelliyin.
Bilal Nurullah dedi: Teşekkür ederim, içime su serptiniz. Scam sitesi ne anlam ifade ediyor? Genişletmek için tıkla... Sitede sorun sorun yok. Çerezleri temizleyin bir daha bilmediğiniz sitelere girerken VirusTotal'i kullanın veya girmeyin. Scam atacaklarını sanmıyorum ama atarlarsa umursamayın adresi şikayet edin ve engelliyin.
4 469070 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 902 Çözümler 1 8 Kasım 2021 #12 windowsislove dedi: Sitede sorun sorun yok. Çerezleri temizleyin bir daha bilmediğiniz sitelere girerken VirusTotal'i kullanın veya girmeyin. Scam atacaklarını sanmıyorum ama atarlarsa umursamayın adresi şikayet edin ve engelliyin. Genişletmek için tıkla... Halen anlamadım ama bilgisayara değilde maile mi dadanırlar. Spam içerikler vs. oda olursa eğer?
windowsislove dedi: Sitede sorun sorun yok. Çerezleri temizleyin bir daha bilmediğiniz sitelere girerken VirusTotal'i kullanın veya girmeyin. Scam atacaklarını sanmıyorum ama atarlarsa umursamayın adresi şikayet edin ve engelliyin. Genişletmek için tıkla... Halen anlamadım ama bilgisayara değilde maile mi dadanırlar. Spam içerikler vs. oda olursa eğer?
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 8 Kasım 2021 #13 Bilal Nurullah dedi: Halen anlamadım ama bilgisayara değilde maile mi dadanırlar. Spam içerikler vs. oda olursa eğer? Genişletmek için tıkla... Evet. Spam olursa gelen mail adreslerini engelleyip Gmail'e şikayet edin.
Bilal Nurullah dedi: Halen anlamadım ama bilgisayara değilde maile mi dadanırlar. Spam içerikler vs. oda olursa eğer? Genişletmek için tıkla... Evet. Spam olursa gelen mail adreslerini engelleyip Gmail'e şikayet edin.
2 214777 Kilopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 10 8 Kasım 2021 #14 Yapabilecekleri en fazla şey maile spam mail atarlar. Başka bir şey olmaz.