Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 5 Ekim 2020 #61 Halasından açıklama gecikmedi(!) Sürprizbozan
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 5 Ekim 2020 #62 May hala?
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 881 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #63 vermillionp2 dedi: Bu arada kimin yan hesabı oluyorsunuz? Daha bu gün katılıp yazım kurallarına bu kadar dikkat etmeniz garip. Söylemeniz en iyisi olur. Genişletmek için tıkla... Yazım kurallarına herkesin, her yerde dikkat etmesi lazım.
vermillionp2 dedi: Bu arada kimin yan hesabı oluyorsunuz? Daha bu gün katılıp yazım kurallarına bu kadar dikkat etmeniz garip. Söylemeniz en iyisi olur. Genişletmek için tıkla... Yazım kurallarına herkesin, her yerde dikkat etmesi lazım.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 5 Ekim 2020 #64 shebin blackhisar dedi: Mesajları görseydiniz, sizler de çok üzülürdünüz. Sonuçta eniştem çok iyi bir insan. Amcam yok ama bana amca/dayı gibi davrandı. Çocuğu gibi sevdi beni çünkü çocuğu yok. Beraber gezerdik, tozardık. Genişletmek için tıkla... Eğer gerçekse geçmiş olsun derim.
shebin blackhisar dedi: Mesajları görseydiniz, sizler de çok üzülürdünüz. Sonuçta eniştem çok iyi bir insan. Amcam yok ama bana amca/dayı gibi davrandı. Çocuğu gibi sevdi beni çünkü çocuğu yok. Beraber gezerdik, tozardık. Genişletmek için tıkla... Eğer gerçekse geçmiş olsun derim.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 5 Ekim 2020 #65 Mia Khala
Cengizci Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Körfez 5 Ekim 2020 #66 Asıl soru şu arkadaşın eniştesi tanışırken hiç mi bakmadımı tinder kulladığını tinder kullandığını bilmiyorsa bakmak hiç mi aklına gelmedi.
Asıl soru şu arkadaşın eniştesi tanışırken hiç mi bakmadımı tinder kulladığını tinder kullandığını bilmiyorsa bakmak hiç mi aklına gelmedi.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 6 Ekim 2020 #67 Cengizci dedi: Asıl soru şu arkadaşın eniştesi tanışırken hiç mi bakmadımı tinder kulladığını tinder kullandığını bilmiyorsa bakmak hiç mi aklına gelmedi. Genişletmek için tıkla... Adam tinder kullandığını nereden bilsin? İyi kadın olduğu sanarak pek önemsememiştir.
Cengizci dedi: Asıl soru şu arkadaşın eniştesi tanışırken hiç mi bakmadımı tinder kulladığını tinder kullandığını bilmiyorsa bakmak hiç mi aklına gelmedi. Genişletmek için tıkla... Adam tinder kullandığını nereden bilsin? İyi kadın olduğu sanarak pek önemsememiştir.
Cengizci Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Körfez 6 Ekim 2020 #68 Nakerosu dedi: Adam tinder kullandığını nereden bilsin? İyi kadın olduğu sanarak pek önemsememiştir. Genişletmek için tıkla... Sonuçta çiftlerde telefonlara bakma olayı var ama ne bilim bu kadar güven cidden iyi ağa.
Nakerosu dedi: Adam tinder kullandığını nereden bilsin? İyi kadın olduğu sanarak pek önemsememiştir. Genişletmek için tıkla... Sonuçta çiftlerde telefonlara bakma olayı var ama ne bilim bu kadar güven cidden iyi ağa.
S shebin blackhisar Femtopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #69 vermillionp2 dedi: Hocam, isim verir misiniz? Belki sandığınız kişi değildir, benzetmissinizdir. Düzeltme : Arkadaşlar beni çok yanlış anladınız. Genişletmek için tıkla... Evinin adresini de atayım. Halamın ve akrabalarımın adı da çıksın.
vermillionp2 dedi: Hocam, isim verir misiniz? Belki sandığınız kişi değildir, benzetmissinizdir. Düzeltme : Arkadaşlar beni çok yanlış anladınız. Genişletmek için tıkla... Evinin adresini de atayım. Halamın ve akrabalarımın adı da çıksın.
Üfler Hectopat Katılım 8 Nisan 2019 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer KKTC 6 Ekim 2020 #70 Yapacak hiçbir şey yok. Eniştenin yanına git ve deki, eniştemisin yokuştamı.