UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.401 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #1 Şeklin bir tarafına yaptığım işlemin aynı anda diğer tarafa da uygulanmasını istiyorum. Mesela öndeki deliği doldurunca arkadaki de doldurulsun.
Şeklin bir tarafına yaptığım işlemin aynı anda diğer tarafa da uygulanmasını istiyorum. Mesela öndeki deliği doldurunca arkadaki de doldurulsun.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 15 Şubat 2022 #2 UruxUs dedi: Şeklin bir tarafına yaptığım işlemin aynı anda diğer tarafa da uygulanmasını istiyorum. Mesela öndeki deliği doldurunca arkadaki de doldurulsun. Eki Görüntüle 1306244 Genişletmek için tıkla... Kullanmayali cok oldu ama Mirror araci var, hizasina gore yerlestiriyorsun ayna gibi islemleri iki tarafa uyguluyor.
UruxUs dedi: Şeklin bir tarafına yaptığım işlemin aynı anda diğer tarafa da uygulanmasını istiyorum. Mesela öndeki deliği doldurunca arkadaki de doldurulsun. Eki Görüntüle 1306244 Genişletmek için tıkla... Kullanmayali cok oldu ama Mirror araci var, hizasina gore yerlestiriyorsun ayna gibi islemleri iki tarafa uyguluyor.
Ömer. alp Decapat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #3 Aynı şekilde kullanmayalı çok uzun zaman oldu ama sağ üstte olacak diye biliyorum.
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.401 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #4 Sağ yukarıda olanlar bunlar. En sağdaki seçenek sadece var olan eşyayı ters ve simetrik olarak çevirmeye yarıyor. Ancak aradığım gibi bir simetri bulamadım. Yani çizim programlarındaki gibi, ekranın sol tarafına çizilenin sağ tarafa da çizilmesi. @Ömer. alp @Linuxginar
Sağ yukarıda olanlar bunlar. En sağdaki seçenek sadece var olan eşyayı ters ve simetrik olarak çevirmeye yarıyor. Ancak aradığım gibi bir simetri bulamadım. Yani çizim programlarındaki gibi, ekranın sol tarafına çizilenin sağ tarafa da çizilmesi. @Ömer. alp @Linuxginar