Tiny 10 performans artırır mı?

Bedirylm

Decapat
Daha fazla  
Sistemim çok kötü. İnternette tiny10 gördum. 4 GB RAM'ım var. VRAM 512MB. Güvenli mi? Kurmak istiyorum ve sistemim için en iyi çalışacak bir sistem arıyorum.

Sistemim çok kötü. İnternette tiny10 gördum. 4 GB RAM'ım var. VRAM 512MB. Güvenli mi? Kurmak istiyorum ve sistemim için en iyi çalışacak bir sistem arıyorum.

Sistem özellikleri belirtmenizde fayda var net bir şey söylemek zor. Bu tip modlanmış sistemde kart bilgileri ve şifrelerinizi kullanmadığınız sürece sorun yaşanmaz.

4 GB RAM ve 512 mb VRAM ile oyun hiçbir sistemde oynayamazsınız. Roblox falan anca. Onu kafanızdan çıkartın. Sistem olarak Tiny10 falan daha yeni çıktı. Ognitorenks kurun. Discord hesabından da yardım alabiliyorsunuz. Ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Zararı yok.

Ama Minecraft oyanamak istiyorum ve çok RAM kulanıyor o yüzden takılma oluyor ve tiny 10 1GB RAM kulanıyor.

Sistem özellikleri belirtmenizde fayda var net bir şey söylemek zor. Bu tip modlanmış sistemde kart bilgileri ve şifrelerinizi kullanmadığınız sürece sorun yaşanmaz.

Son düzenleme:
Hocam Windows 10'un 2016 sürümlerini modlayıp optimize edip paylaşıyorlar forumlarda, araştırıp bulabilirsin.
Ben şu an o versiyonu kullanıyorum bilgisayarın arkaplanında çok az program çalıştırıyor ve rahatlatıyor bakmanızı öneririm.

Linux kullanmaya ne dersin?

Kulandım bazı oyunlarda Linux yok maalesef.

Linki var mıdır?

Windows 8.1 kurabilirsiniz onun yerine.

Maalesef beyenmiyorım ve Store yok.

Her işletim sistemini kurdum gine aynı geliyordu bana FPS.

Roblox bile kasıyor benim sistemde. Aynı VRAM ve RAM'a sahibim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…