Tiny 11 güvenli mi?

1Merby

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
(SSD) Samsung SSD 850 EVO + (HDD) ST2000LM003 HN-M
Ekran kartı
NVIDIA GeForce 940M
Anakart
Asus X555LB
İşlemci
İntel i7-5500U CPU 2.40GHz (4 CPUs)
İnternette gördüm, çoğu kişi öneriyor ve yaklaşık 2 GB RAM kullandığını söylüyor. Bunun sebebi de gereksiz uygulamaları yüklememesiymiş. (Microsoft Edge dahil)

Tiny 11, Windows 11'in bir modu gibi

Modlu Windows kullanmanızı önermem. İçinde gizlenmiş bir virüs olabilir. Onun yerine LTSC sürümü kullanabilirsiniz.

Modlu Windows kullanmanızı önermem. İçinde gizlenmiş bir virüs olabilir. Onun yerine LTSC sürümü kullanabilirsiniz.
Windows 11'in de LTSC sürümü olduğunu bilmiyordum hocam, kesinlikle sizin dediğiniz yöntemi kullanacağım. Teşekkürler.

Windows 11'in de LTSC sürümü olduğunu bilmiyordum hocam, kesinlikle sizin dediğiniz yöntemi kullanacağım. Teşekkürler.
Hocam zaten LTSC olan sürüm birkaç gün önce çıktı yeni bir sürüm.
Not: LTSC sürümü 90 gün denemeli yani 90 gün bitince ürün anahtarı isteyebilir.

Tamamdır hocam yardımınız için teşekkürler, zaten ben böyle modlara çok güvenmem fakat LTSC olmadığını sanıyordum.

Tamamdır hocam yardımınız için teşekkürler, zaten ben böyle modlara çok güvenmem fakat LTSC olmadığını sanıyordum.
Windows LTSC kurduğunuzda ingilizce dilinde gelirse ayarları açıp arama yerine language yazarsanız oradan Türkçe dil paketini indirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…