Tiny 11 kullanılmalı mı?

Ramo0621

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok eski bir bilgisayarım var, muhtemelen 2008 - 2010 arası bir model ve Windows 8 var içinde. Oldukça yavaş çalışıyor, sizce tiny 11 indirmeli miyim? İçinde birkaç oyun oynamayı düşünüyorum, CS 1.6 falan, ya da belki ufak Online oyunlar.

Windows 8 bile yavaş çalışıyorsa 10 ya da 11 kesinlikle düşünmeyin derim. Format atacaksan Windows 7 ya da 8.1 kur sisteme.

Windows 8 bile yavaş çalışıyorsa 10 ya da 11 kesinlikle düşünmeyin derim. Format atacaksan Windows 7 ya da 8.1 kur sisteme.

Yavaş çalışması muhtemelen bilgisayar çok uzun zamandır kullanıldığı için bu arada benim kendi kişisel bilgisayarım değil babamın ofisinde çok uzun zamandır kullanılıyormuş.

Yavaş çalışması muhtemelen bilgisayar çok uzun zamandır kullanıldığı için bu arada benim kendi kişisel bilgisayarım değil babamın ofisinde çok uzun zamandır kullanılıyormuş.

Zaten normalde Windows 8 izleyecektim ama çoğu yazılımı artık desteklemediği için yüklemek istiyorum.

Çok bir şey değişmez hatta Windows 8E göre extra kasabilir. Linux Mint tarzı dağıtımlar işe yarayabilir Linux sorun değilse.

Normal Windows 11'i Rufus ile TPM'i devre dışı bırakıp yazdırın USB belleğe. Sonra yükleyin. Tiny Windows sorun çıkartabiliyor. Muhakkak Microsoft'un kendi sitesinden normal Windows 11 indirip kurmayı deneyin önce. İlla Windows zorunlu değilse @Atakan_1 'ın dediği gibi hafif bir Linux dağıtımı kurulabilir.

Hocam ne gibi sorun çıkarabilir.

Kaldırılan özelliklerden dolayı öngörülemeyen hatalar olabilir. Program yüklerken, bilgisayarı normal kullanırken vs. karşılaşabilirsiniz bunlarla. Güvenlik açığı olabilir.

Bilmiyorum kullanmadığım için. Siz dediğim şekilde önce normal Windows 11 yükleyin ve bakın. Baktınız kötü çalıştı ve illaki Windows kullanılmak isteniyor o zaman düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…