Arkadaşlar çok eski bir bilgisayarım var, muhtemelen 2008 - 2010 arası bir model ve Windows 8 var içinde. Oldukça yavaş çalışıyor, sizce tiny 11 indirmeli miyim? İçinde birkaç oyun oynamayı düşünüyorum, CS 1.6 falan, ya da belki ufak Online oyunlar.
Yavaş çalışması muhtemelen bilgisayar çok uzun zamandır kullanıldığı için bu arada benim kendi kişisel bilgisayarım değil babamın ofisinde çok uzun zamandır kullanılıyormuş.
Yavaş çalışması muhtemelen bilgisayar çok uzun zamandır kullanıldığı için bu arada benim kendi kişisel bilgisayarım değil babamın ofisinde çok uzun zamandır kullanılıyormuş.
Normal Windows 11'i Rufus ile TPM'i devre dışı bırakıp yazdırın USB belleğe. Sonra yükleyin. Tiny Windows sorun çıkartabiliyor. Muhakkak Microsoft'un kendi sitesinden normal Windows 11 indirip kurmayı deneyin önce. İlla Windows zorunlu değilse @Atakan_1 'ın dediği gibi hafif bir Linux dağıtımı kurulabilir.
Kaldırılan özelliklerden dolayı öngörülemeyen hatalar olabilir. Program yüklerken, bilgisayarı normal kullanırken vs. karşılaşabilirsiniz bunlarla. Güvenlik açığı olabilir.
Bilmiyorum kullanmadığım için. Siz dediğim şekilde önce normal Windows 11 yükleyin ve bakın. Baktınız kötü çalıştı ve illaki Windows kullanılmak isteniyor o zaman düşünebilirsiniz.