Dostlar, tiny 11 adında bir işletim sistemi var. Bu işletim sistemini HP EliteBook 840 G8 laptopuma kurmalı mıyım? Kuracaksam, nereden indirmeliyim? Veya elinde ISO dosyası olan varsa paylaşabilir mi?
Başlıktaki soruyu cevaplayacak olursam; Tiny 11, Windows 11'in Microsoft tarafından değil de 3. taraf birisi tarafından düzenlenmiş hali. Windows 11'e göre daha hafiftir.
Bilgisayardan pek anlayan biri değilsen tiny 11'i günlük kullanım moduna getirmen zor zaten hakkında internette rehber falan da yok. Sublarda da verilen cevap saçma sapan. Yapabiliyorsan indir yoksa bulaşma. Hafif ama o konuda sorun yok.
Bu tür modlu sistemlerde dil konusu sıkıntılı, tr dil veya hepsi silinmişse hiç bir dil eklenmiyor. Onun dışında karşınıza çıkacak büyük bir problem yok, denemeniz bir problemle karşılaştığınızda konu açmanız daha isabetli olur.
Bu tür modlu sistemlerde dil konusu sıkıntılı, tr dil veya hepsi silinmişse hiç bir dil eklenmiyor. Onun dışında karşınıza çıkacak büyük bir problem yok, denemeniz bir problemle karşılaştığınızda konu açmanız daha isabetli olur.
Yani, performans açısından düşündüm. Şu anda AtlasOS kullanıyorum ve memnun olduğum söylenemez. Hem Windows 11 benzeri hem de performanslı bir işletim sistemi istiyorum.
Yani, performans açısından düşündüm. Şu anda AtlasOS kullanıyorum ve memnun olduğum söylenemez. Hem Windows 11 benzeri hem de performanslı bir işletim sistemi istiyorum.