ŞenolGüneş
Kilopat
Daha fazla
Neyden dolayı ISO kullanmayı bıraktılar pek bilgim yok ama bu hali de kullanışlı. Revision Tool olması da ayrı bir işlev katıyor.Revios'u Windows 10 sistemimde bir kaç yıldır kullanıyorum. Eskiden Playbook gibi değişik şeyler yoktu direk ISO indirip kuruyorduk. Lakin aşırı memnunum. Windows 11 için yapılması hoş olmuş.
Şu anki sisteminizde bir ayarlama yapmadıysanız dediğim gibi %20 civarı FPS artışı yaşarsınız. ReviOS güvenilir kaynaktir, Tiny; ReviOS kadar olmasa da güvenilir sayılır. Kredi kartı vs. kullanıyorsanız ve aşırı bir FPS gereksinimi duymuyorsanız Tiny11 kurmayın. Bildiğim kadarıyla kapalı kaynak ve modlu işletim sistemleri hiç bir zaman %100 güvenilir değildir. %99.9 olur ama asla 100 olmaz.Direkt yükseltme oluyor mu güvenli mi kaç FPS fark edebilir genel anlamda?
Windows sistemlerde özellikle modlu bir işletim sistemi kuracaksanız. Formatlayıp temiz kurulum yapmanızı öneririm. Çünkü bu modlu sürümler Microsoft'un pek de karışmanızı istemediği pek kıymetli telemetri özelliklerini (neredeyse tamamen) kaldırıyor. Bu yüzden temiz kurulum yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Revios un şuanki hali nasıldır bilmiyorum lakin. Benim kullandığım sürümünde bilgisayarın saat ve dilini değiştirmek bir tık yorucu olmuştu. Ama kesinlikle değdi.Direkt yükseltme oluyor mu güvenli mi kaç FPS fark edebilir genel anlamda?
Yok hocam çok basit tarih saat ve dili değiştirmek. 10 Dakikanızı alır ya da almaz. ReviOS kurmak için sisteminizin belli bir zaman dilimi içerisinde kurulmuş olması lazım. Örnek olarak 1 hafta içinde veyahut 5 gün içinde falan kurabilirsiniz. Bahsi geçen süreden fazla zamandır kullanıyorsanız ReviOS kurulması önerilmiyor.Windows sistemlerde özellikle modlu bir işletim sistemi kuracaksanız. Formatlayıp temiz kurulum yapmanızı öneririm. Çünkü bu modlu sürümler Microsoft'un pek de karışmanızı istemediği pek kıymetli telemetri özelliklerini (neredeyse tamamen) kaldırıyor. Bu yüzden temiz kurulum yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Revios un şuanki hali nasıldır bilmiyorum lakin. Benim kullandığım sürümünde bilgisayarın saat ve dilini değiştirmek bir tık yorucu olmuştu. Ama kesinlikle değdi.
Yüksek sistemlerde kurulması öneriliyor mu?Yok hocam çok basit tarih saat ve dili değiştirmek. 10 Dakikanızı alır ya da almaz. ReviOS kurmak için sisteminizin belli bir zaman dilimi içerisinde kurulmuş olması lazım. Örnek olarak 1 hafta içinde veyahut 5 gün içinde falan kurabilirsiniz. Bahsi geçen süreden fazla zamandır kullanıyorsanız ReviOS kurulması önerilmiyor.
FPS dropları yaşıyorsanız, RAM kullanımı aşırı fazla ise, hızlandırmak isterseniz sisteminizi evet kullanabilirsiniz.Yüksek sistemlerde kurulması öneriliyor mu?