Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #1 Sistemim çok kötü. İnternette tiny11 gördum. 4 GB RAM'ım var. VRAM 512MB. Güvenli mi? Kurmak istiyorum ve sistemim için en iyi çalışacak bir sistem arıyorum. Son düzenleme: 8 Şubat 2023
Sistemim çok kötü. İnternette tiny11 gördum. 4 GB RAM'ım var. VRAM 512MB. Güvenli mi? Kurmak istiyorum ve sistemim için en iyi çalışacak bir sistem arıyorum.
omertrans505 Kilopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 213 8 Şubat 2023 #2 Bende kurdum Tiny11 RAM kullanımı 1 GB çıktı. 1 GB/4 GB RAM olması rağmen çok iyi performans NOT: VirtualBox'dan kurdum. NVMe SSD'dir.
Bende kurdum Tiny11 RAM kullanımı 1 GB çıktı. 1 GB/4 GB RAM olması rağmen çok iyi performans NOT: VirtualBox'dan kurdum. NVMe SSD'dir.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #3 omertrans505 dedi: Bende kurdum tiny11 RAM kullanımı 1 GB çıktı. 1 GB/4 GB RAM olması rağmen çok iyi performans. Not: VirtualBox'dan kurdum. NVMe SSD'dir. Genişletmek için tıkla... Bir sorun oldu mu? Bedirylm dedi: Bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Tiny 10 kursam peki oyunlarda FPS artar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2023
omertrans505 dedi: Bende kurdum tiny11 RAM kullanımı 1 GB çıktı. 1 GB/4 GB RAM olması rağmen çok iyi performans. Not: VirtualBox'dan kurdum. NVMe SSD'dir. Genişletmek için tıkla... Bir sorun oldu mu? Bedirylm dedi: Bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Tiny 10 kursam peki oyunlarda FPS artar mı?
omertrans505 Kilopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 213 8 Şubat 2023 #4 Bedirylm dedi: Bir sorun oldu mu? Tiny 10 kursam peki oyunlarda FPS artar mı? Genişletmek için tıkla... Oyunlar vb. Çalıştırmadığım için sorunu görmedim. Daha oyunlar FPS test etmedim. VirtualBox olduğu için grafik desteklemiyordu.
Bedirylm dedi: Bir sorun oldu mu? Tiny 10 kursam peki oyunlarda FPS artar mı? Genişletmek için tıkla... Oyunlar vb. Çalıştırmadığım için sorunu görmedim. Daha oyunlar FPS test etmedim. VirtualBox olduğu için grafik desteklemiyordu.