TitanSpeaker13 Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 46 9 Eylül 2024 #1 Hiçbir şekilde yapamadım ChatGPT'deki setxkbmap komutu çalışmıyor komutları da yapıştıramıyorum. Amerikan klavyesi ayarlı olduğu için nasıl yapılacağını söyler misiniz?
Hiçbir şekilde yapamadım ChatGPT'deki setxkbmap komutu çalışmıyor komutları da yapıştıramıyorum. Amerikan klavyesi ayarlı olduğu için nasıl yapılacağını söyler misiniz?
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.818 Makaleler 38 Çözümler 264 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #2 setxkbmap trkomutunun yeterli olması gerekiyor hocam. Ayrıca şu şekilde değiştirebilirsiniz: Kod:Panoya kopyala tce-load -i getlocale sudo ./getlocale.sh Burada boot kodu şu şekilde olacak: lang=tr_TR_UTF-8
setxkbmap trkomutunun yeterli olması gerekiyor hocam. Ayrıca şu şekilde değiştirebilirsiniz: Kod:Panoya kopyala tce-load -i getlocale sudo ./getlocale.sh Burada boot kodu şu şekilde olacak: lang=tr_TR_UTF-8
TitanSpeaker13 Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 46 9 Eylül 2024 #3 tempestian dedi: setxkbmap trkomutunun yeterli olması gerekiyor hocam. Ayrıca şu şekilde değiştirebilirsiniz: Kod:Panoya kopyala tce-load -i getlocale. sudo ./getlocale.sh Burada boot kodu şu şekilde olacak: lang=tr_TR_UTF-8 Genişletmek için tıkla... Tam sizin dediğinizi yapacakken bu ekran çıktı.
tempestian dedi: setxkbmap trkomutunun yeterli olması gerekiyor hocam. Ayrıca şu şekilde değiştirebilirsiniz: Kod:Panoya kopyala tce-load -i getlocale. sudo ./getlocale.sh Burada boot kodu şu şekilde olacak: lang=tr_TR_UTF-8 Genişletmek için tıkla... Tam sizin dediğinizi yapacakken bu ekran çıktı.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.818 Makaleler 38 Çözümler 264 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #4 TitanSpeaker13 dedi: Tam sizin dediğinizi yapacakken bu ekran çıktı.Eki Görüntüle 2306440 Genişletmek için tıkla... Tiny Core'un başlangıç yazısı o. Komutu kullanarak devam edebilirsiniz.
TitanSpeaker13 dedi: Tam sizin dediğinizi yapacakken bu ekran çıktı.Eki Görüntüle 2306440 Genişletmek için tıkla... Tiny Core'un başlangıç yazısı o. Komutu kullanarak devam edebilirsiniz.