Steam Tiny Tina's Wonderlands 411 TL

Zima MavisiX

Centipat
Borderlands evreninde geçen aksiyon shooter oyunu Tiny Tina's Wonderlands, Steam'de %80 indirimle 411 TL' ye düştü.

🚨 Şimdiye kadarki en yüksek indirim oranı.

20241016_194322.jpg

60 liraya almıştım sanırım Epic Games'ten. geçen hafta bitirdim, Eğer Borderlands'ı seviyorsanız bunu da seversiniz. High on Life gibi makara oyun. Öyle derin bir hikayesi yok. Yan görevlerle beraber 100 saate yakın oynadım. Ayrıca animeleri seviyorsanız seslendirmeyi Japonca yapın, müthiş bir deneyim gerçekten.

Borderlands evreninde geçen aksiyon shooter oyunu Tiny Tina's Wonderlands, Steam'de %80 indirimle 411 TL' ye düştü.

🚨 Şimdiye kadarki en yüksek indirim oranı.

20241016_194322.jpg
Fotoğraf yanlış oyunun fotoğrafı ve bu fiyata değmez. Epic Games'te yakın zamanda bedava dağıtılacak büyük ihtimal. 2K'nın oyunları bedavaya çok veriliyor verilmeyen bir iki oyundan biri bu. Aralık gizemli oyunlarında veya en geç Mayıs 2025 gizemli oyunlarında bedavaya verileceğini düşünüyorum.

Fotoğraf yanlış oyunun fotoğrafı ve bu fiyata değmez. Epic Games'te yakın zamanda bedava dağıtılacak büyük ihtimal. 2K'nın oyunları bedavaya çok veriliyor verilmeyen bir iki oyundan biri bu. Aralık gizemli oyunlarında veya en geç Mayıs 2025 gizemli oyunlarında bedavaya verileceğini düşünüyorum.

Haklısınız aynı oyunun farklı versiyonuna ait sonuç olarak oyun ismi aynı çok önemli detay değil.

Şapka çıkarıyorum 🙌

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı