M mehmetbaba13 Attopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 56 20 Ocak 2024 #31 Bıtane mehmetbaba13 dedi: Microsoft OneDrive onedrive.live.com Genişletmek için tıkla... Bıtane buldum belki virüslü ama neyse Cicenes35 dedi: Bu nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Bitane yerden buldum windows 8.1 lite
Bıtane mehmetbaba13 dedi: Microsoft OneDrive onedrive.live.com Genişletmek için tıkla... Bıtane buldum belki virüslü ama neyse Cicenes35 dedi: Bu nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Bitane yerden buldum windows 8.1 lite
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 24 20 Ocak 2024 #32 mehmetbaba13 dedi: Bir tane. Bir tane buldum belki virüslü ama neyse. Bir tane yerden buldum Windows 8.1 Lite. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenilmez olabilir dediğim gibi yapar yapmaz atacağım size linki sadece eğer ki biraz zaman tanımanız lazım bana.
mehmetbaba13 dedi: Bir tane. Bir tane buldum belki virüslü ama neyse. Bir tane yerden buldum Windows 8.1 Lite. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenilmez olabilir dediğim gibi yapar yapmaz atacağım size linki sadece eğer ki biraz zaman tanımanız lazım bana.
M mehmetbaba13 Attopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 56 20 Ocak 2024 #33 Cicenes35 dedi: Hocam güvenilmez olabilir dediğim gibi yapar yapmaz atacağım size linki sadece eğer ki biraz zaman tanımanız lazım bana. Genişletmek için tıkla... Sağol tamam
Cicenes35 dedi: Hocam güvenilmez olabilir dediğim gibi yapar yapmaz atacağım size linki sadece eğer ki biraz zaman tanımanız lazım bana. Genişletmek için tıkla... Sağol tamam
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 24 20 Ocak 2024 #34 mehmetbaba13 dedi: Sağ ol tamam. Genişletmek için tıkla... Hocam ISO bitti sadece Google Drive'a yüüklenmesi kaldı yüklenir yüklenmez size atacağım.
mehmetbaba13 dedi: Sağ ol tamam. Genişletmek için tıkla... Hocam ISO bitti sadece Google Drive'a yüüklenmesi kaldı yüklenir yüklenmez size atacağım.
M mehmetbaba13 Attopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 56 20 Ocak 2024 #35 Cicenes35 dedi: Hocam ISO bitti sadece Google Drive'a yüüklenmesi kaldı yüklenir yüklenmez size atacağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdırr mehmetbaba13 dedi: Tamamdırr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Cicenes35 dedi: Hocam ISO bitti sadece Google Drive'a yüüklenmesi kaldı yüklenir yüklenmez size atacağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdırr mehmetbaba13 dedi: Tamamdırr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 24 20 Ocak 2024 #36 mehmetbaba13 dedi: Tamamdırr. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam kalanı artık sizde buyurun sizden bir teşekkür borçluyum ayrıca yükledikten sonra bir fotoğraf atabilir misiniz? Windows 8.1 (Fatih Torunları).iso drive.google.com
mehmetbaba13 dedi: Tamamdırr. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam kalanı artık sizde buyurun sizden bir teşekkür borçluyum ayrıca yükledikten sonra bir fotoğraf atabilir misiniz? Windows 8.1 (Fatih Torunları).iso drive.google.com
M mehmetbaba13 Attopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 56 20 Ocak 2024 #37 Cicenes35 dedi: Hocam kalanı artık sizde buyurun sizden bir teşekkür borçluyum ayrıca yükledikten sonra bir fotoğraf atabilir misiniz? Windows 8.1 (Fatih Torunları).iso drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam sağolun tteşekkürler ben yarın atarım fotosunu
Cicenes35 dedi: Hocam kalanı artık sizde buyurun sizden bir teşekkür borçluyum ayrıca yükledikten sonra bir fotoğraf atabilir misiniz? Windows 8.1 (Fatih Torunları).iso drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam sağolun tteşekkürler ben yarın atarım fotosunu
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 24 20 Ocak 2024 #38 mehmetbaba13 dedi: Hocam sağ olun tteşekkürler ben yarın atarım fotoğrafını Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim 2 saatten uzun sürdü bu arada üzgünüm
mehmetbaba13 dedi: Hocam sağ olun tteşekkürler ben yarın atarım fotoğrafını Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim 2 saatten uzun sürdü bu arada üzgünüm
M mehmetbaba13 Attopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 56 21 Ocak 2024 #39 Cicenes35 dedi: Ben teşekkür ederim 2 saatten uzun sürdü bu arada üzgünüm Genişletmek için tıkla... Merhaba geç yazdım dan kusura bakmayın ürün anahtarı istiyor link varsa atabilirmisinz
Cicenes35 dedi: Ben teşekkür ederim 2 saatten uzun sürdü bu arada üzgünüm Genişletmek için tıkla... Merhaba geç yazdım dan kusura bakmayın ürün anahtarı istiyor link varsa atabilirmisinz
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 24 21 Ocak 2024 #40 mehmetbaba13 dedi: Merhaba geç yazdımdan kusura bakmayın ürün anahtarı istiyor link varsa atabilir misinz. Genişletmek için tıkla... USB'ye yazdırdığın ISO dosyasını aç ve Bu linkteki dosyayı indir bu ei. CFG doyasını sources klasörüne atın. Düzgün yaptığınız takdirde lisans sayfasını görmezsiniz.
mehmetbaba13 dedi: Merhaba geç yazdımdan kusura bakmayın ürün anahtarı istiyor link varsa atabilir misinz. Genişletmek için tıkla... USB'ye yazdırdığın ISO dosyasını aç ve Bu linkteki dosyayı indir bu ei. CFG doyasını sources klasörüne atın. Düzgün yaptığınız takdirde lisans sayfasını görmezsiniz.