M mehmetbaba13 Attopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 56 21 Ocak 2024 #61 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT mehmetbaba13 dedi: 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT Genişletmek için tıkla... Bunu denedim hata verdi Bu anahtar bu windows sürümüyle çalışmıyor. Başka bir anahtar deneyin. tereyagburak dedi: Son attığım olmazsa bunu deneyin: FB4WR-32NVD-4RW79-XQFWH-CYQG3 Genişletmek için tıkla... Bunu deneyimi
334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT mehmetbaba13 dedi: 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT Genişletmek için tıkla... Bunu denedim hata verdi Bu anahtar bu windows sürümüyle çalışmıyor. Başka bir anahtar deneyin. tereyagburak dedi: Son attığım olmazsa bunu deneyin: FB4WR-32NVD-4RW79-XQFWH-CYQG3 Genişletmek için tıkla... Bunu deneyimi
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.778 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #62 mehmetbaba13 dedi: 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT Bunu denedim hata verdi Bu anahtar bu windows sürümüyle çalışmıyor. Başka bir anahtar deneyin. Bunu deneyimi Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz. Arkadaş Windows 8.1 SL atınca Windows' un gıcıklıkları sonucu olmayabilir. Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC Bunu son çare deneyebilirsiniz. Yoksa yapacak bir şey kalmıyor.
mehmetbaba13 dedi: 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT Bunu denedim hata verdi Bu anahtar bu windows sürümüyle çalışmıyor. Başka bir anahtar deneyin. Bunu deneyimi Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz. Arkadaş Windows 8.1 SL atınca Windows' un gıcıklıkları sonucu olmayabilir. Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC Bunu son çare deneyebilirsiniz. Yoksa yapacak bir şey kalmıyor.
M mehmetbaba13 Attopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 56 21 Ocak 2024 #63 Hiçbiri çalışmadı tereyagburak dedi: Deneyebilirsiniz. Arkadaş Windows 8.1 SL atınca Windows' un gıcıklıkları sonucu olmayabilir. Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC Bunu son çare deneyebilirsiniz. Yoksa yapacak bir şey kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Demıyom bekle tereyagburak dedi: Deneyebilirsiniz. Arkadaş Windows 8.1 SL atınca Windows' un gıcıklıkları sonucu olmayabilir. Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC Bunu son çare deneyebilirsiniz. Yoksa yapacak bir şey kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkürler
Hiçbiri çalışmadı tereyagburak dedi: Deneyebilirsiniz. Arkadaş Windows 8.1 SL atınca Windows' un gıcıklıkları sonucu olmayabilir. Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC Bunu son çare deneyebilirsiniz. Yoksa yapacak bir şey kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Demıyom bekle tereyagburak dedi: Deneyebilirsiniz. Arkadaş Windows 8.1 SL atınca Windows' un gıcıklıkları sonucu olmayabilir. Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC Bunu son çare deneyebilirsiniz. Yoksa yapacak bir şey kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkürler
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 24 21 Ocak 2024 #64 mehmetbaba13 dedi: Hiçbiri çalışmadı. Demıyorum bekle. Oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam yükledikten sonra bir SS gelirse mutlu oluruz.
mehmetbaba13 dedi: Hiçbiri çalışmadı. Demıyorum bekle. Oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam yükledikten sonra bir SS gelirse mutlu oluruz.
M mehmetbaba13 Attopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 56 21 Ocak 2024 #65 Cicenes35 dedi: Hocam yükledikten sonra bir SS gelirse mutlu oluruz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Cicenes35 dedi: Hocam yükledikten sonra bir SS gelirse mutlu oluruz. Genişletmek için tıkla... Reis 70ümb falan kukanıyor mehmetbaba13 dedi: Tamamdır Reis 70ümb falan kukanıyor Genişletmek için tıkla... 700 Cicenes35 dedi: Hocam yükledikten sonra bir SS gelirse mutlu oluruz. Genişletmek için tıkla... Ben windows 7 döncem Cicenes35 dedi: Hocam yükledikten sonra bir SS gelirse mutlu oluruz. Genişletmek için tıkla... İso varsa mehmetbaba13 dedi: Tamamdır Reis 70ümb falan kukanıyor 700 Ben windows 7 döncem Genişletmek için tıkla... 7 ye döndükten sonra antix linux fln kurmak istiyorum mehmetbaba13 dedi: Tamamdır Reis 70ümb falan kukanıyor 700 Ben windows 7 döncem İso varsa 7 ye döndükten sonra antix linux fln kurmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Youtubede anlatan varmı linux kurmak istiyorum da Son düzenleme: 21 Ocak 2024
Cicenes35 dedi: Hocam yükledikten sonra bir SS gelirse mutlu oluruz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Cicenes35 dedi: Hocam yükledikten sonra bir SS gelirse mutlu oluruz. Genişletmek için tıkla... Reis 70ümb falan kukanıyor mehmetbaba13 dedi: Tamamdır Reis 70ümb falan kukanıyor Genişletmek için tıkla... 700 Cicenes35 dedi: Hocam yükledikten sonra bir SS gelirse mutlu oluruz. Genişletmek için tıkla... Ben windows 7 döncem Cicenes35 dedi: Hocam yükledikten sonra bir SS gelirse mutlu oluruz. Genişletmek için tıkla... İso varsa mehmetbaba13 dedi: Tamamdır Reis 70ümb falan kukanıyor 700 Ben windows 7 döncem Genişletmek için tıkla... 7 ye döndükten sonra antix linux fln kurmak istiyorum mehmetbaba13 dedi: Tamamdır Reis 70ümb falan kukanıyor 700 Ben windows 7 döncem İso varsa 7 ye döndükten sonra antix linux fln kurmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Youtubede anlatan varmı linux kurmak istiyorum da
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 24 21 Ocak 2024 #66 mehmetbaba13 dedi: Tamamdır. Reis 70ümb falan kukanıyor. 700. Ben Windows 7 döncem. ISO varsa. 7'ye döndükten sonra antiX Linux falan kurmak istiyorum. YouTube'da anlatan var mı Linux kurmak istiyorum da. Genişletmek için tıkla... Reis o zaman istersen fyde OS'ta kurabilirsinfyde OS Android bir işletim sistemi. Çok sevceksin.
mehmetbaba13 dedi: Tamamdır. Reis 70ümb falan kukanıyor. 700. Ben Windows 7 döncem. ISO varsa. 7'ye döndükten sonra antiX Linux falan kurmak istiyorum. YouTube'da anlatan var mı Linux kurmak istiyorum da. Genişletmek için tıkla... Reis o zaman istersen fyde OS'ta kurabilirsinfyde OS Android bir işletim sistemi. Çok sevceksin.
M mehmetbaba13 Attopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 56 21 Ocak 2024 #67 Cicenes35 dedi: Reis o zaman istersen fyde OS'ta kurabilirsinfyde OS Android bir işletim sistemi. Çok sevceksin. Genişletmek için tıkla... Windows 7 iso varmı ilk ona dönüyor pc kasıyo teldeyim mehmetbaba13 dedi: Windows 7 iso varmı ilk ona dönüyor pc kasıyo teldeyim Genişletmek için tıkla... Yüm
Cicenes35 dedi: Reis o zaman istersen fyde OS'ta kurabilirsinfyde OS Android bir işletim sistemi. Çok sevceksin. Genişletmek için tıkla... Windows 7 iso varmı ilk ona dönüyor pc kasıyo teldeyim mehmetbaba13 dedi: Windows 7 iso varmı ilk ona dönüyor pc kasıyo teldeyim Genişletmek için tıkla... Yüm
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 24 21 Ocak 2024 #68 mehmetbaba13 dedi: Windows 7 ISO var mı ilk ona dönüyor PC kasıyor teldeyim Yüm. Genişletmek için tıkla... Hızlıca buradan indirin. İndirdikten sonra yazın bana size FydeOS'u indirmeyi öğreteceğim. WIN.7.SP1.Ultimate.Multilang.update.July.2020.x64[InfoPedia24.Com].iso Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
mehmetbaba13 dedi: Windows 7 ISO var mı ilk ona dönüyor PC kasıyor teldeyim Yüm. Genişletmek için tıkla... Hızlıca buradan indirin. İndirdikten sonra yazın bana size FydeOS'u indirmeyi öğreteceğim. WIN.7.SP1.Ultimate.Multilang.update.July.2020.x64[InfoPedia24.Com].iso Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
M mehmetbaba13 Attopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 56 21 Ocak 2024 #69 Cicenes35 dedi: Hızlıca buradan indirin. İndirdikten sonra yazın bana size FydeOS'u indirmeyi öğreteceğim. WIN.7.SP1.Ultimate.Multilang.update.July.2020.x64[InfoPedia24.Com].iso Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Tamam
Cicenes35 dedi: Hızlıca buradan indirin. İndirdikten sonra yazın bana size FydeOS'u indirmeyi öğreteceğim. WIN.7.SP1.Ultimate.Multilang.update.July.2020.x64[InfoPedia24.Com].iso Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Tamam
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 24 21 Ocak 2024 #70 mehmetbaba13 dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Hocam siz indirirken size tanıtayım FydeOS'u. FydeOS tamamen Android işletim sisteminden oluşmuştur istediğiniz her Android oyununu indirebilirsiniz Linux tabanlıdır. Hiç kasmaz ayrıca.
mehmetbaba13 dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Hocam siz indirirken size tanıtayım FydeOS'u. FydeOS tamamen Android işletim sisteminden oluşmuştur istediğiniz her Android oyununu indirebilirsiniz Linux tabanlıdır. Hiç kasmaz ayrıca.