Tiny10 ile Valorant'ta VAN: RESTRICTION hatası

MercilesS06

Hectopat
Daha fazla  
Dun aksam bilgisayarima tiny10 kurdum ama Valorant oynamak istedigimde Windows Build hatasi aldim. Bilgisayara yeniden format atmadan herhangi bir guncellemeyle bunu cozmek mumkun mu?

Dosya Ekleri

• IMG-20250322-WA0014.jpg
    IMG-20250322-WA0014.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 48
Açıkca daha yeni bir Windows sürümü istediği yazıyor. Windows+r yapıp winver yazın ve o ekranın SS ini atabilir misiniz? Tiny 10 da çoğu Windows özelliği olmadığı için HVCI uyarısıda veriyor.

Açıkca daha yeni bir Windows sürümü istediği yazıyor. Windows+r yapıp winver yazın ve o ekranın SS ini atabilir misiniz?

Şu an is yerimdeyim aksamlegin konuya yeniden ugrasaniz o zaman atsam olur mu?
Bir de yeniden format atmadan herhangi bir yontemi var midir?

Şu an is yerimdeyim aksamlegin konuya yeniden ugrasaniz o zaman atsam olur mu?
Bir de yeniden format atmadan herhangi bir yontemi var midir?

Orijinal Windows 10 setup u indirerek bir deneyebilirsiniz.

Açıkca daha yeni bir Windows sürümü istediği yazıyor. Windows+r yapıp winver yazın ve o ekranın SS ini atabilir misiniz? Tiny 10 da çoğu Windows özelliği olmadığı için HVCI uyarısıda veriyor.

HVCI olayini hallettim onun disinda sadece Windows Build hatasini halletmem lazim.

Orijinal Windows 10 setup u indirerek bir deneyebilirsiniz.

Bilgisayarim eski oldugu icin tiny10 kurma gereginde bulundum Windows 10 kuruluydu ve artik cok kasmaya baslamisti tiny10 de biraz daha rahat calisiyor bilgisayar o yuzden degistirmek istemiyorum.

HVCI olayini hallettim onun disinda sadece Windows Build hatasini halletmem lazim.

Bilgisayarim eski oldugu icin tiny10 kurma gereginde bulundum Windows 10 kuruluydu ve artik cok kasmaya baslamisti tiny10 de biraz daha rahat calisiyor bilgisayar o yuzden degistirmek istemiyorum.

O zaman ilk önce winver kısmının ekran görüntüsünü atın Windows sürümüne bakalım ona göre çözmeye çalışırız.

Dosya Ekleri

• IMG-20250322-WA0017.jpg
    IMG-20250322-WA0017.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı