Tinytask virüslü mü?

JFK31

Centipat
Arkadaşlar tinytask.net'den indirdim uygulamayı makro yapmak için ve record tuşuna bastım, sonrasında ise durdurdum ama bilgisayar kendi kendine fareyi hareket ettirmeye başladı ve uygulamalara girdi. Yeniden başlattım düzeldi sorun fakat bu uygulama virüslü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi siteden indirdiniz? Ayrıca virüslü olabilir fare kendi kendine hareket ettiyse fareyi başka bir cisim ittirmediğinden emin misiniz?

Dosya Ekleri

• 1732474929224.png
    50,4 KB · Görüntüleme: 68
Hangi siteden indirdiniz? Ayrıca virüslü olabilir fare kendi kendine hareket ettiyse fareyi başka bir cisim ittirmediğinden emin misiniz?
.net uzantılı olandan hocam

kendi kendine uygulamalara girmeye başladı mouseyi kendim hareket ettiremiyordum

ayrıca herhangibi bir izin istemedi direkt tıkladım açtı uygulamayı

.net uzantılı olandan hocam.

Kendi kendine uygulamalara girmeye başladı fareyi kendim hareket ettiremiyordum.

Ayrıca herhan gibi bir izin istemedi direkt tıkladım açtı uygulamayı.

O zaman bilgisayarda başka bir virüs olabilir daha önce virüs bulaştı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…