yusu.w Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2023 #1 Tip 1 diyabet hastalığım var. Harp okuluna girmemi engeller mi? Engellemezse bir etkisi olur mu?
Ermiş Decapat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #2 Ben tip 2 diyabet nedeniyle askerlikten muaf tutuldum, düz mantık düşününce tip 1 diyabet de harp okuluna engel olabilir muhtemelen. Ama net bilgi için bu okullara başvuru kılavuzu tarzı şeyler oluyor onlara bakabilirsiniz.
Ben tip 2 diyabet nedeniyle askerlikten muaf tutuldum, düz mantık düşününce tip 1 diyabet de harp okuluna engel olabilir muhtemelen. Ama net bilgi için bu okullara başvuru kılavuzu tarzı şeyler oluyor onlara bakabilirsiniz.
M MrBean2 Centipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #3 6439/1 dediğine göre olamazsın ve askerlik şubesi sevki ile askeri hastane tarafından tespit edilir ve askerlikten muaf olursun (üzgünüm). Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2023
6439/1 dediğine göre olamazsın ve askerlik şubesi sevki ile askeri hastane tarafından tespit edilir ve askerlikten muaf olursun (üzgünüm).