Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 13 Haziran 2020 #11 NothingGood dedi: Bize hızların artacağı söylendi fakat hala eski hızlarda seyrediyor. Ben bu hızı arttırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... VDSL'e geçişini yap bir ondan sonra hızın artar birde kabin aktif olmuş mu diye extranetten altyapını sorgula.
NothingGood dedi: Bize hızların artacağı söylendi fakat hala eski hızlarda seyrediyor. Ben bu hızı arttırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... VDSL'e geçişini yap bir ondan sonra hızın artar birde kabin aktif olmuş mu diye extranetten altyapını sorgula.
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 13 Haziran 2020 #12 NothingGood dedi: Bugün babamı ikna edebilirsem Türk Telekom'u arayıp soracağım. Bina içi tesisatı yenilemenizi talep ediyorum mu demem mi gerek ? Genişletmek için tıkla... Türk telekom bina için tesisat işini para ile yapıyor bunun yerine elektrikçi çağırın daha uygun bir fiyata halleder bu işi.
NothingGood dedi: Bugün babamı ikna edebilirsem Türk Telekom'u arayıp soracağım. Bina içi tesisatı yenilemenizi talep ediyorum mu demem mi gerek ? Genişletmek için tıkla... Türk telekom bina için tesisat işini para ile yapıyor bunun yerine elektrikçi çağırın daha uygun bir fiyata halleder bu işi.
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 13 Haziran 2020 #13 Unaxpre dedi: VDSL'e geçişini yap bir ondan sonra hızın artar birde kabin aktif olmuş mu diye extranetten altyapını sorgula. Genişletmek için tıkla... Modem ve paket ADSL. Sorun olur mu ? rootz dedi: Türk telekom bina için tesisat işini para ile yapıyor bunun yerine elektrikçi çağırın daha uygun bir fiyata halleder bu işi. Genişletmek için tıkla... Evin içinde tesisat yok. Üstte bir kutu var 2 binaya oradan internet gidiyor, Kablosu daha 2 yıllık. Genede değiştirmeli miyim ? Dosya Ekleri altyapı.PNG 4,7 KB · Görüntüleme: 67
Unaxpre dedi: VDSL'e geçişini yap bir ondan sonra hızın artar birde kabin aktif olmuş mu diye extranetten altyapını sorgula. Genişletmek için tıkla... Modem ve paket ADSL. Sorun olur mu ? rootz dedi: Türk telekom bina için tesisat işini para ile yapıyor bunun yerine elektrikçi çağırın daha uygun bir fiyata halleder bu işi. Genişletmek için tıkla... Evin içinde tesisat yok. Üstte bir kutu var 2 binaya oradan internet gidiyor, Kablosu daha 2 yıllık. Genede değiştirmeli miyim ?
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 13 Haziran 2020 #14 NothingGood dedi: Modem ve paket ADSL. Sorun olur mu ? Genişletmek için tıkla... Benim ADSL Modemim de modeme maksimum 12 mbps geliyordu ama VDSL bir modeme geçince 19 gelmeye başladı biz de anlayamadık modem eski diye sanırım. NothingGood dedi: Evin içinde tesisat yok. Üstte bir kutu var 2 binaya oradan internet gidiyor, Kablosu daha 2 yıllık. Genede değiştirmeli miyim ? Genişletmek için tıkla... Direk bakır kabloyu modeme mi bağlıyorsun yani?
NothingGood dedi: Modem ve paket ADSL. Sorun olur mu ? Genişletmek için tıkla... Benim ADSL Modemim de modeme maksimum 12 mbps geliyordu ama VDSL bir modeme geçince 19 gelmeye başladı biz de anlayamadık modem eski diye sanırım. NothingGood dedi: Evin içinde tesisat yok. Üstte bir kutu var 2 binaya oradan internet gidiyor, Kablosu daha 2 yıllık. Genede değiştirmeli miyim ? Genişletmek için tıkla... Direk bakır kabloyu modeme mi bağlıyorsun yani?
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 13 Haziran 2020 #15 rootz dedi: Benim ADSL Modemim de modeme maksimum 12 mbps geliyordu ama VDSL bir modeme geçince 19 gelmeye başladı biz de anlayamadık modem eski diye sanırım. Direk bakır kabloyu modeme mi bağlıyorsun yani? Genişletmek için tıkla... Ekteki kablonun ucuna modeme bağlamak için soket ekleyip verdiler. Dosya Ekleri bakır kablo.jpg 11,8 KB · Görüntüleme: 69
rootz dedi: Benim ADSL Modemim de modeme maksimum 12 mbps geliyordu ama VDSL bir modeme geçince 19 gelmeye başladı biz de anlayamadık modem eski diye sanırım. Direk bakır kabloyu modeme mi bağlıyorsun yani? Genişletmek için tıkla... Ekteki kablonun ucuna modeme bağlamak için soket ekleyip verdiler.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 13 Haziran 2020 #16 NothingGood dedi: Modem ve paket ADSL. Sorun olur mu ? Genişletmek için tıkla... VDSL'e geçmeden o hızı alamazsın. VDSL modem de alman gerekiyor o zaman.
NothingGood dedi: Modem ve paket ADSL. Sorun olur mu ? Genişletmek için tıkla... VDSL'e geçmeden o hızı alamazsın. VDSL modem de alman gerekiyor o zaman.
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 13 Haziran 2020 #17 Unaxpre dedi: VDSL'e geçmeden o hızı alamazsın. VDSL modem de alman gerekiyor o zaman. Genişletmek için tıkla... Modemin üstünde 24mbps'e kadar desteklediğini söylediği için böyle bir soru sormak istedim. Anlayışınız için teşekkürler.
Unaxpre dedi: VDSL'e geçmeden o hızı alamazsın. VDSL modem de alman gerekiyor o zaman. Genişletmek için tıkla... Modemin üstünde 24mbps'e kadar desteklediğini söylediği için böyle bir soru sormak istedim. Anlayışınız için teşekkürler.