Tıp adayı yazın ne yapabilir?

ne_60

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 25.5k sıralama yaptım. Yüksek ihtimal tıp fakültesine gideceğim. Yazın neler yapabilirim nelere çalışabilirim? (çoğunuz zaten calışmışsın dinlen diyebilir ama dinleneceğim kadar dinlendim) Mesela Apotemi sistemler vardı ben de gitmeden okusam falan az da faydası olur mu? (denizde kum kadar bilgi ben de farkındayım.) Veya kemik isimlerini ezberleyebilir miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar 25.5k sıralama yaptım. Yüksek ihtimal tıp fakültesine gideceğim. Yazın neler yapabilirim nelere çalışabilirim? (çoğunuz zaten calışmışsın dinlen diyebilir ama dinleneceğim kadar dinlendim) mesela Apotemi sistemler vardı ben de gitmeden okusam falan az da faydası olur mu? (denizde kum kadar bilgi ben de farkındayım.) Veya kemik isimlerini ezberleyebilir miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İnsan anatomisini güzelce ezberliyebilirsin.

Tam olarak nasıl yapabilirim? İnternetten mi kitap mı satın almalıyım? Nereden başlamalıyım?

Prometheus anatomi atlası olabilir hocam Türkçe çeviriside güzel bir bakarsınız ama youtubedende anlatan hocalar varsa onlara da mutlaka bakın özellikle tıpa insan anatomisini bilerek başlamak dersleri daha kolay anlamanızı sağlar bu da başarınızı çok yükseltir.

Bulabilirsen bir şekilde ilk dönem için syllabus bul ve ona göre çalış. Dönem gelince anlayacaksın önemini.
Tavsiye için teşekkürler

Prometheus anatomi atlası olabilir hocam Türkçe çeviriside güzel bir bakarsınız ama youtubedende anlatan hocalar varsa onlara da mutlaka bakın özellikle tıpa insan anatomisini bilerek başlamak dersleri daha kolay anlamanızı sağlar bu da başarınızı çok yükseltir.
Teşekkür ederim yardımınız için. Gülerek geçmediğini için sağolun

Merhaba arkadaşlar 25.5k sıralama yaptım. Yüksek ihtimal tıp fakültesine gideceğim. Yazın neler yapabilirim nelere çalışabilirim? (çoğunuz zaten calışmışsın dinlen diyebilir ama dinleneceğim kadar dinlendim) Mesela Apotemi sistemler vardı ben de gitmeden okusam falan az da faydası olur mu? (denizde kum kadar bilgi ben de farkındayım.) Veya kemik isimlerini ezberleyebilir miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hayatını yaşamaya bak neden hoşlanıyorsan onu yap. Üniversitede gece-gündüz çalışmak zorunda kalacaksın. Şimdiden başlama çalışmaya. En azından 3 ayın var ne istiyorsan onu yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı