Tıp bırakıp ODTÜ fiziğe geçilir mi?

Thommyshelby

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar tıp okuyorum fakat hiç sevmiyorum ve hiç ilgim yok. Ayrıca küçük bir şehirde de okuduğum için üniversitemi de sevmiyorum. Henüz 1.sınıf olduğum için yatay geçiş yaparsam çok bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum. Fiziğe olan ilgimden de dolayı böyle bir geçiş yapmayı düşünüyorum. Maddi olarak tıp ne kadar daha çok kazandırsa da sevmeyeceğim bir işi yapabilir miyim bilmiyorum. Sizce mantıklı bir hareket yapmış olur muyum?

Arkadaşlar tıp okuyorum fakat hiç sevmiyorum ve hiç ilgim yok. Ayrıca küçük bir şehirde de okuduğum için üniversitemi de sevmiyorum. Henüz 1.sınıf olduğum için yatay geçiş yaparsam çok bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum. Fiziğe olan ilgimden de dolayı böyle bir geçiş yapmayı düşünüyorum. Maddi olarak tıp ne kadar daha çok kazandırsa da sevmeyeceğim bir işi yapabilir miyim bilmiyorum. Sizce mantıklı bir hareket yapmış olur muyum?
Sevmediğin şey okunmaz dostum zulüm gelir insana. İstediğin bölüme Yatay geçiş yaparsan bir şey kaybetmez aksine çok şey kazanırsın. Düşünmeden geç tabi dostum son derece mantıklı. Tam tersine istemediğin yerde kalmak mantıksız olur.
Zaten odtü fiziğe geçiş yapabilecek kadar iyi çalışmış birisin demek ki bir şeylerin farkına varabiliyorsun ve fiziğe ilgin olduğunu farketmişsin. Dahası ne.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı