Tıp fakültesi için iPad yeterli mi?

Bilgisayar tıpta ders çalışmaktan çok dosya indirme okulla ilgili gerekli işlemleri yapma vesaire için o yüzden daha çok yurt imkanına bağlı desem daha iyi yurt odasında yerin varsa veya yurtta kalmıyorsan önerim masaüstü.

Eğer ikisini aynı anda alacaksanız tablet konusunda ne aldığınız iyi bir tablet aldıktan sonra pek önemli değil sonuçta sadece not almak için kullanacaksınız telefonunuz ile aynı marka alsanız daha iyi olur çünkü dosya paylaşma, aralarındaki uyum daha iyi olur tıpda çoğunlukla tablet kullanımı gördüm.

İkisini de alacaksanız eğer ben tablet + masaüstü olarak tercih ederdim. Şimdiye kadar hiç laptop gerekli diyen bir tıp öğrencisine denk gelmedim. Telefonunuz iPhone ise iPad değilse ekosistem amaçlı aynı marka tabletler daha iyi olur bence. Ayrıca elinizdeki laptopu her ihtimale karşı okuyacağınız şehre götürürsünüz en kötü dolapta bekler (farklı bir şehirde okuyacaksanız ve yurtta kalacaksanız) veya 10bin TL civarına ofis laptopları mevcut. İhtiyacınız olacağını zannetmiyorum ama okul dışında da kullanırım diyorsanız günlük işler için uyguna bir laptop da alabilirsiniz 50k ya yine güzel bir masaüstü toplanır.

Ekosistem açısından iPad almaya karar verdim. Masaüstü toplayacağım yurtta kalmayacağım için. Önerileriniz için teşekkürler. Konu kilitlensin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…