O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 10 Eylül 2022 #21 Yumak dedi: Ben tıp okuyorum. PDF dışında işine gerek kalmicak. Ama dershaneye yazılırsan program Windows istiyor illa PC lazım olacak. Genişletmek için tıkla... Ne programı hocam? Dark Lord of the Sith dedi: Ne yapacağınıza bağlı. iPadOS başarılı bir işletim sistemi ancak maalesef bir bilgisayar değil. Yapacağınız şey dizi/film izlemek, PDF okumak ve internette dolaşmak ise iPad size yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar değil derken? Eksiği ne? Hem tablette kalemle el yazısı ile yazmak daha öğretici mi faydalı mıymış ne. tuckleberry06.68 dedi: Mühendislik adına güçlü bir bilgisayar öneriyorlar ama endüstri mühendisliği okuyan arkadaşlarıma sorabilirim onların önerileri daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam sordunuz mu? Cevabı merak ettim.
Yumak dedi: Ben tıp okuyorum. PDF dışında işine gerek kalmicak. Ama dershaneye yazılırsan program Windows istiyor illa PC lazım olacak. Genişletmek için tıkla... Ne programı hocam? Dark Lord of the Sith dedi: Ne yapacağınıza bağlı. iPadOS başarılı bir işletim sistemi ancak maalesef bir bilgisayar değil. Yapacağınız şey dizi/film izlemek, PDF okumak ve internette dolaşmak ise iPad size yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar değil derken? Eksiği ne? Hem tablette kalemle el yazısı ile yazmak daha öğretici mi faydalı mıymış ne. tuckleberry06.68 dedi: Mühendislik adına güçlü bir bilgisayar öneriyorlar ama endüstri mühendisliği okuyan arkadaşlarıma sorabilirim onların önerileri daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam sordunuz mu? Cevabı merak ettim.
tuckleberry06.68 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Yer in world Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #22 One Face dedi: Ne programı hocam? Hocam bilgisayar değil derken? Eksiği ne? Hem tablette kalemle el yazısı ile yazmak daha öğretici mi faydalı mıymış ne. Hocam sordunuz mu? Cevabı merak ettim kusura bakmayın derslerden dolayı pek göz atamıyorum buralara. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın derslerden dolayı pek göz atamıyorum buralara. Bilgisayar öneriyorlar. Bazı programlar sadece bilgisayarda çalışıyormuş.
One Face dedi: Ne programı hocam? Hocam bilgisayar değil derken? Eksiği ne? Hem tablette kalemle el yazısı ile yazmak daha öğretici mi faydalı mıymış ne. Hocam sordunuz mu? Cevabı merak ettim kusura bakmayın derslerden dolayı pek göz atamıyorum buralara. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın derslerden dolayı pek göz atamıyorum buralara. Bilgisayar öneriyorlar. Bazı programlar sadece bilgisayarda çalışıyormuş.