Tıp fakültesi için kalemli tablet önerisi

Tipitip

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle tekrardan merhabalar, birkaç senedir foruma girmiyordum. Bu sene Tıp Fakültesini kazandım, konuştuğum kişiler bir tablet almamın işimi kolaylaştıracağını söyledi. Tablet ile slayt ve PDF üzerine not almayı düşünüyorum. Belki biraz da amatör çizim yapabilirim. GoodNotes için iPad Air 5 almayı düşünüyordum. Lakin yeni çıkan Samsung Tab S9+ GoodNotes yüklü şekilde geliyormuş. 120 Hz ekranı ve tasarımı beni kendine çekiyor. İkisinin de fiyatları hemen hemen aynı. Sizler ne düşünüyorsunuz, hangisini almalıyım?

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım ilk fırsatta almanca çalışmaya başlarsın.

Ben textbookları ve slaytları ipad air 5'te bakıyorum. Oldukça keyifli ve kullanışlı önerilir

Bende Tab s7 var. Çizim olarak iyi ben çok kullanmadım ama bir yerlerde okuduğuma göre kalemi zamanla aşınıyormuş. Tabi yenisini alabiliyorsun.

Samsung size daha çok özgürlük sağlar. Ayrıca Huawei bakabilirsiniz. Kalem olarak çok başarılı. S9+ kalem boyutunu bilmiyorum ama Samsung kalemleri küçük olabiliyor. Ayrıca tablette çok büyük ekran tavsiye etmem. 11-12 inç idealdir. Hayırlı olsun.

Huawei tabletlerde Google desteği yok diye biliyorum. Bana sıkıntı çıkarmaz mı?
Hayır. Kendim Huawei MatePad 11 kullanıorum. GSpace gibi uygulamalarla Google uygulamalarını kullanabiliyorsunuz. Kalemleri piyasadaki denediğim kalemlerde elde en iyi hissettireni. İçerisinden farklı uçlar da geliyor. Huawei'nin kendi sitesinde çok güzel paketlerle satılıyor. Ben 2022 Kasım ayında Freebuds SE, kablosuz fare, klavyeli kılıf, kalem ve MatePad 11'in 8000-8500'e almıştım. Hoparlör ve ekran kalitesi olarak güzeller.

Hayır. Kendim Huawei MatePad 11 kullanıyorum. Gspace gibi uygulamalarla Google uygulamalarını kullanabiliyorsunuz. Kalemleri piyasadaki denediğim kalemlerde elde en iyi hissettireni. İçerisinden farklı uçlar da geliyor. Huawei'nin kendi sitesinde çok güzel paketlerle satılıyor. Ben 2022 Kasım ayında FreeBuds SE, kablosuz fare, klavyeli kılıf, kalem ve MatePad 11'in 8000-8500'e almıştım. Hoparlör ve ekran kalitesi olarak güzeller.

Bende Huawei kullanıyorum. Hawei MatePad t 10.4 ve gspace her girdiginde reklam cikariyor, biri uygulamaya girerken digeri de gpace icindeki uygulamaya girerken en azindan bunu reklamsiz yapmalari gerekirdi ama buradan bile para kazanmaya calisiyorlar ve gspace her seyin iznini istiyor yanlış hatirlamiyorsam konum vs bu gibi bilgileri ne yapacaklar acaba? Ha su konuda iyi fiyat performans.

Öncelikle tekrardan merhabalar, birkaç senedir foruma girmiyordum. Bu sene Tıp Fakültesini kazandım, konuştuğum kişiler bir tablet almamın işimi kolaylaştıracağını söyledi. Tablet ile slayt ve PDF üzerine not almayı düşünüyorum. Belki biraz da amatör çizim yapabilirim. GoodNotes için iPad Air 5 almayı düşünüyordum. Lakin yeni çıkan Samsung Tab S9+ GoodNotes yüklü şekilde geliyormuş. 120 Hz ekranı ve tasarımı beni kendine çekiyor. İkisinin de fiyatları hemen hemen aynı. Sizler ne düşünüyorsunuz, hangisini almalıyım?
Umarım buradakilerin tavsiyesine uyup İPad gibi bir canavar varken Google uygulamalarını açamayan huawei almamışsınızdır hocam...

Umarım buradakilerin tavsiyesine uyup iPad gibi bir canavar varken Google uygulamalarını açamayan Huawei almamışsınızdır hocam...

Bende dusunuyorum ama IPad'ler yavaslatiyorlar diye biliyorum bilerek bu da beni sogutuyor ve APK seyi yok bu yuzden bazi parali uygulamalri bedava indirip kuramiyoruz orasi sıkıntı bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı