Tıp fakültesi için tablet önerisi

tuğrull01

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler dilerim. Bu sene tıp fakültesi kazandım ve slaytlar, anatomi, Textbook'lar için tablet almayı düşünüyorum.
Şu an aklımda 2 tane model var ama farklı model önerilerine de açığım.
Benim için en önemli kriter 6 yıl sorunsuz bir şekilde götürebilmesi.

1. Apple iPad Air

13 inç olan modeli olarak ayarladım. Hafıza 128 GB. Üniversite indirimi ile kalem ücretsiz. Şarj aleti de ekleyince toplam fiyat 33.500 oluyor.

2. Huawei MatePad Pro 13.2
Ekran boyutu 13 inç. Hafıza 512 GB. Üniversite indirimi olarak %10 indirim var. Kutu içeriği olarak klavye, kalem, mouse, şarj aleti çıkıyor.
İndirim ile birlikte 28.000 oluyor.

Genel olarak tıp fakültelerinde iPad kullanılıyor ancak fiyat ve kutu içeriği düşünülünce Huawei daha cazip geliyor. 6 yıl boyunca götürebilir mi Huawei? Google sorunlarından dolayı da iPad daha yakın geliyor.

Herkese iyi günler dilerim. Bu sene tıp fakültesi kazandım ve slaytlar, anatomi, Textbook'lar için tablet almayı düşünüyorum.
Şu an aklımda 2 tane model var ama farklı model önerilerine de açığım.
Benim için en önemli kriter 6 yıl sorunsuz bir şekilde götürebilmesi.

1. Apple iPad Air

13 inç olan modeli olarak ayarladım. Hafıza 128 GB. Üniversite indirimi ile kalem ücretsiz. Şarj aleti de ekleyince toplam fiyat 33.500 oluyor.

2. Huawei MatePad Pro 13.2
Ekran boyutu 13 inç. Hafıza 512 GB. Üniversite indirimi olarak %10 indirim var. Kutu içeriği olarak klavye, kalem, mouse, şarj aleti çıkıyor.
İndirim ile birlikte 28.000 oluyor.

Genel olarak tıp fakültelerinde iPad kullanılıyor ancak fiyat ve kutu içeriği düşünülünce Huawei daha cazip geliyor. 6 yıl boyunca götürebilir mi Huawei? Google sorunlarından dolayı da iPad daha yakın geliyor.
Apple ve en az 256 GB almak sizin için daha yararlı olur.

Uzun kullanım konusunda her türlü iPad Air içindeki işlemci S9 ultranın işlemcisinden bile daha performanslı ek olarak iPadOS da bulunan not alma uygulamaları ve Google servisine erişim imkanınız daha rahat.

Uzun kullanım konusunda her türlü iPad Air içindeki işlemci S9 ultranın işlemcisinden bile daha performanslı ek olarak iPadOS da bulunan not alma uygulamaları ve Google servisine erişim imkanınız daha rahat.

Hocam şöyle bir sitede AnTuTu sonuçları buldum ama doğru mudur acaba?

Air serisi 2M civarı, S9 Ultra 1.25M, MatePad 13.2 Pro da 700K civarında.

Dosya Ekleri

• IMG_20240817_160748.jpg
    IMG_20240817_160748.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20240817_160734.jpg
    IMG_20240817_160734.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20240817_160722.jpg
    IMG_20240817_160722.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 40
Hocam şöyle bir sitede AnTuTu sonuçları buldum ama doğru mudur acaba?

Air serisi 2M civarı, S9 Ultra 1.25m, MatePad 13.2 Pro da 700k civarında.

Huawei güç bakımından çoo yetersiz zaten. Onu eleyin. M.2 çok güçlü bir işlemci ama 8gen2'de her işin altından kalkar, sizi yarı yolda bırakmaz. O yüzden Air 6 ile S9 ultraa karşılaştırması yaparken başka şeylere bakın.

Huawei güç bakımından çoo yetersiz zaten. Onu eleyin. M.2 çok güçlü bir işlemci ama 8gen2'de her işin altından kalkar, sizi yarı yolda bırakmaz. O yüzden Air 6 ile S9 ultraa karşılaştırması yaparken başka şeylere bakın.

Burada olay 6 yıl gibi uzun kullanımda hangisi daha iyi performans verir ve yazı uygulamaları olarak hangisi daha geniş ve rahat bir ekosisteme sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı