Tıp fakültesi için tablet tavsiyesi

CelvinDupree

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Fakülte gruplarında tabletin bölüm için zorunluluk derecesinde gerekli olduğundan bahsediyorlar fakat ben not tutumunda tablete çok sıcak bakamıyorum. Kağıt kalem öğrenme konusunda daha verimli olurmuş gibi hissediyorum. IPad'in taban modelini kullanan varsa deneyimini belirtebilir mi? Sizce düz iPad mi almalıyım yoksa üzerine para koyup iPad Air mi alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bencede iPad Air al, şarj etmene gerek kelmaz ve daha kullanışlı.

Ve emin ol tablet laptoptan daha çok işine yarar çünkü o kadar çok slaytlar olacak ki, PC'den çalışman zor olur çünkü üstüne not alman kafana

göre özet çıkarıp çalışman gerekecek en rahatı tablet. Almışken iyisini al.

Arkadaşlar bu kalem 5 dk'da şarj olup 6-8 saat gitmiyor mu? Airpodslarım bile 5-6 dakikalık şarj sürelerinde çok uzun gidiyor.

Slayt gezmek için ha taban modeli almışım ha bir üstünü ne değişir ki?

Arkadaşlar bu kalem 5 dk'da şarj olup 6-8 saat gitmiyor mu? Airpodslarım bile 5-6 dakikalık şarj sürelerinde çok uzun gidiyor.

Slayt gezmek için ha taban modeli almışım ha bir üstünü ne değişir ki?
Hocam slayta not alacağın programlar ileride sıkıntısız devam etsin diye alınır ama diğerleri de uzun süre işinizi görecektir bu arada hangi ildesiniz ?

Hocam slayta not alacağın programlar ileride sıkıntısız devam etsin diye alınır ama diğerleri de uzun süre işinizi görecektir bu arada hangi ildesiniz ?
Güncelleme uyumsuzluğu ciddili can sıkıcı olabiliyor ayrıca Air'ın renkleri daha bir hoş. Karabük'teyim hocam.

Hayırlı olsun çok fark etmez yine de bence apple tableti alınır diğerlerinden daha uzun ömürlü.
2. Nesil iPad'im 10 yılı aşkındır benim yanımdaydı en son spotify da çalışmayı bırakınca bir kenara bıraktım, inanılmaz güzel aletler Apple cidden teknoloji ve yazılım işini beceriyor.

2. Nesil iPad'im 10 yılı aşkındır benim yanımdaydı en son spotify da çalışmayı bırakınca bir kenara bıraktım, inanılmaz güzel aletler Apple cidden teknoloji ve yazılım işini beceriyor.
Bizim fakültede de %80-90 apple tableti kullanılıyor gördüğüm herkes memnun sadece kullandıkları programlar pahalıymış ondan şikayet ediyordular biraz.

Bizim fakültede de %80-90 Apple tableti kullanılıyor gördüğüm herkes memnun sadece kullandıkları programlar pahalıymış ondan şikayet ediyordular biraz.

Evet programlar biraz pahalı ama alternatifleri var kaldı ki 1 kerelik ödemesi olan programlar içinde değer ya 1 kere sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…