ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 1 Nisan 2025 #21 Sarah90 dedi: Arkadaş troll gibi geldi bana biraz cevapları da yapay zeka gibi nedense Genişletmek için tıkla... Engelli kpss'ye girdim falan demiş. Pek yorum yapmak istemiyorum o yüzden.
Sarah90 dedi: Arkadaş troll gibi geldi bana biraz cevapları da yapay zeka gibi nedense Genişletmek için tıkla... Engelli kpss'ye girdim falan demiş. Pek yorum yapmak istemiyorum o yüzden.
burakmtn0059 Megapat Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışmıyor 2 Nisan 2025 #22 Sarah90 dedi: Arkadaş troll gibi geldi bana biraz cevapları da yapay zeka gibi nedense Genişletmek için tıkla... Konuyu kapatalım arkadaşlar.
Sarah90 dedi: Arkadaş troll gibi geldi bana biraz cevapları da yapay zeka gibi nedense Genişletmek için tıkla... Konuyu kapatalım arkadaşlar.
ottomanturks Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 220 2 Nisan 2025 #23 akaAlgan dedi: Türk vatandaşı olarak yurtdışında okuyabilirsiniz. Azerbayca'da Polonya'da sınavsız tıp eğitimi alınabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Dünyanın çoğu ülkesinde üniversite sınavı diye birşey yok. Avrupa ve ABD'de gençler hayatlarını yaşıyor ama gelde bizimkilere anlat... Üniversiteler kapatılsın diyor biride )) Yazık..
akaAlgan dedi: Türk vatandaşı olarak yurtdışında okuyabilirsiniz. Azerbayca'da Polonya'da sınavsız tıp eğitimi alınabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Dünyanın çoğu ülkesinde üniversite sınavı diye birşey yok. Avrupa ve ABD'de gençler hayatlarını yaşıyor ama gelde bizimkilere anlat... Üniversiteler kapatılsın diyor biride )) Yazık..
burakmtn0059 Megapat Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışmıyor 17 Nisan 2025 #24 Ben Tıp Fakültesi'nde okumaktan vazgeçtim artık, sadece gezi için gidebiliyorum Edirne'ye ve Tekirdağ'ya.
Ben Tıp Fakültesi'nde okumaktan vazgeçtim artık, sadece gezi için gidebiliyorum Edirne'ye ve Tekirdağ'ya.