Tıp fakültesi öğrencisi için iPad önerisi

Spitf

Centipat
Daha fazla  
Selamlar bu sene üniversiteye başlayacağım. Tıp fakültesi için iPad almaya karar verdim. 6 yıl kullanacağım. İyi bir model olmasını istiyorum. Ekranı büyük, depolaması yeterli ve tıp için uygun olmalı yüksek fiyatlı olabilir iyi olması önemli. Bütçe sınırı yok diyelim. Teşekkürler.

Kesin önerdiğiniz model var mı?

Öncelikle hayırlı olsun doktor bey/hanım. Ben de geçen sene başladım 10.nesil iPad kullanıyorum 1.nesil kalem ile. Benim işimi oldukça görüyor, bazı arkadaşlarda da Air 5 gibi modeller vardı onlar da çok iyiydi (2.nesil kalemi destekliyor).

Yanlış anlaşılmayacaksa; bütçe sınırı yok, yüksek fiyatlı olabilir ve iyisi olsun demişsiniz. Markayı da belirlemişsiniz, önerilik bir durum kalıyor mu sizce? Yeni çıkan Pro modellerinden birini alın geçin, hafızayı ve ekran boyutunu kendi durumunuza göre belirleyin olsun bitsin.

Ayrıca mühendislik/mimarlık okuyacak olsanız bölümünüze uygun öneride bulunulabilir, TIP için uygun terimini sanırım ilk defa duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…