Tip gerçekten önemsiz mi?

Bozmaz hocam bizim annelerimizin döneminde bile çoğu kişi paraya bakıyordu aslında evlilik kriterleri olarak çok bir şey değişmedi ana değişen şey evlilik öncesi ilişkiler. Cogu kız genç yaşlarda ona kadınlığını hissettirebilecek genel olarak baskın tip olarak ise estetik diyebileceğimiz kişilere bakıyorlar. Hatta benim bu konuda istisna diyebileceğim konuştuğum bir kız arkadaşım vardı o kız bile bunun tersinde davranmaya çalışarak en çok zararı kendi gördü. Çünkü iyi davrananlar bile içten samimi değil daha çok fırsatçı olmak için falan davraniyor kıza. Yani burda kadınları suçlamak da anlamsız. O iyi dediğimiz kişilere başka kişiler baksa yine kötü kişilerden bir farkı kalmıyor.

@W4rlock kıza göre değişir orası illaki sadece tipe bakacak diye bir şey yok aşırı güzel kız falan istemiyorsan bunun en büyük örneği de keko tiplerdir belki hiç tanımadığı bir ortamda görse hırsız zannedebilecegi birine aşık olabiliyor.
 
Çirkinliğin görecesi bulunduğun ortama göredir hocam yani kendini çirkin hisseden adam hindistana giderse orada daha çok yakışıklı rahabeti görür diye düşünüyorum ben.
Beyler açık olacağım. O yüzden okursanız sevinirim
Benim lise sona kadar kızlarla gram alakam yoktu. Bu gerekli de gelmiyordu. Ardından Üniversiteye geçtim ve 1. ve 2. sınıfta gerçekten ergenin de ergeni biriydim. Sonradan büyüdüm ve toparladım diyebilirim.
Özellikle maskülenlik, redpill vs. şeyler tamamen olmasa da bir noktada gözümü açtı diyebilirim.
Ama sonuç olarak daha bilgili olsam da kız falan olmadı.
Neyse en son işte biri hoşuma gitmeye başladı falan ama pek bana göre biri olmayınca saldım. E bir baktım kız bahsettiğim hocaya aşığım diye dolanıyor etrafta.

Sonra farklı bir kız gördüm çok güzeldi. Aynı sınıftaydık ama pek dikkat etmemişim bu zamana kadar. Bahsettiğim 2. sınıf için kız arkamdan yavş*k, ergen falan diyormuş onu öğrendim ama bi farklı hissettiriyordu(Açık konuşayım kız güzeldi işte bacakları falan güzeldi 180'di boyu. Ben de 186yım.)
E bir baktım 60 yaşında hoca kızla kahve içmeye çıkmış. Duygusal bir şey var anlamında demiyorum ama günün sonunda kahve içmişler işte.

Merak ettim hocanın dersine girdim. Adam zaten Profesör. Ama akla gelen prof. tiplerinden değil. Gülüyor, ediyor, çok açık biri, baya konuşkan vs. Yani normalde ben bu tip insanları çok boş konuşuyor şeklinde bulurum. Ama bir baktım kızların hoşuna gidiyor. Yani ben kitaplardan konuşsam boş yapmışım gibi geliyor ama adam çıkıyor dersin ortasında okuduğu kitabı anlatıyor.
Ve anlamıyorum işte. Boş yapıyor gördüğüm biri mi herkesi bu kadar etkiledi. Yoksa başka bir konu mu vardı?
Yani benim 3 kelime ederken ne desem diye düşündüğüm, belki heyecanlandığım kızı da etkilemiş. Uzaktan bakıp güzelmiş ama bu bana bakmaz, sevdiği başka biri var dediğimi de etkilemiş.

Aslında baktığımda adam ilgi odağı oluyor, insanları kovalamaktansa vs. İnsanlar ona geliyor diye düşünebilirim ama bu sefer de ben bunu nasıl yaparım bilmiyorum. Zaten o kadar da sosyal biri değildim.
Günün sonunda işte çıkamıyorum işin içinden. Elimde ne var derseniz bu kız hakkında hiçbir şey yok.
Ayaküstü sınavla ilgili 2 kelime etmek benim hoşuma giderken birileri kahve içiyor, başka birileri onu etkiliyor. Ve esasında o noktaya gelmek istesem de nasıl yaparım bilmiyorum. Dolayısıyla rasyonel bir şeyler arıyorum.

Umarım buraya kadar okumuşsunuzdur
 
Biriyle kahve içmek onu etkilemek anlamına gelmiyor ki.
Hocam bahsettiğim kızlarla ortak arkadaşlarım var. Biri aşık oldum diye ortalıkta geziniyor.
Diğeri çok cool adam falan filan bir şeyler diyor adama. Kısaca adamda ilgilerini çeken bir şeyler var bundan eminim. Anladığım kadarıyla hocanın çok dışadönük olması, benim boş diye tabir ettiğim ama ağzı laf yapıyor gibi konuşmaları ve başkalarını umursamayıp kendini ilgi merkezi haline getirmesi iç yapıyor. Ha bende hangisi var şuan hiçbiri. Geçen sınav sonrası oturdum kızın yanına konuşuyoruz. Ne dediğimi aklımdan 8 kere tartıyor gibiyim. Çünkü kızı hiç tanımıyor gibiyim. Bİlmiyorum nasıl olacak bu iş.
Hadi bu kızı salsam diğer kızlarla da aynı oluyor. Şuana kadar 1-2 kişi çıktı öyle olmadığım onlar da çok konuşuyorum falan diye laf ediyorlardı. Ben anlamadım valla bu işi.

Biriyle kahve içmek onu etkilemek anlamına gelmiyor ki.
Zaten hocam adam evli barklı 50 60 yaşında prof dediğim gibi. Kızlarla işi olmaz. İyi de bi adam esasında. Beni etkileyen şey kızları etkileme gücü oldu
Kızın eski sevgilisini gördüm. Yakışıklı bi çocuk Allah var ama çok da bi olayı yok aslında. Dışarı çıksam daha yakışıklı tonla kişi görürüm gibi.
Kız sporcu ama çocuğun sporla alakası da yok. Sadece cafenin birinde çalıştığını dolayısıyla çevresi ve sosyalliği olduğunu biliyorum ama öyle ayrılmışlar ki ortak arkadaşları bile kalmamış.
Tek bildiklerim bunlar diyebilirim kız hakkında
Oradan artık ne çıkarım yaparız bilmiyorum.

Dediğim gibi kıskanma değil ama insan bi "vay be" adamlara bak oluyor
 
Son düzenleme:
İyi olan, iyi görünen bir şeye sahip olmak hayat boyu avantajdır, her türlü avantaj önemlidir. Yani iyi görünen bir yüzün varsa şanslısın.
 
@seffabullut valla hocam redpilli falan boş ver 20li yaşlarda birinin 50 60 yaşında birinden hoslanmasi baya garip ve muhtemelen baba problemi var ama genel olarak havalı gelebilirsin rahat olarak. Fakat çoğu zaman bu rahatlığı belirleyen kişi kız oluyor yani interaktif sohbet edebilirsen çok daha rahat oluyosun. Kendim için gördüğüm bu su an sevgilim var ki gayet iyi bir kız ama eski halim olsa istediğim kadar iyi konuşayım onu yapayım bunu yapayım yine şansım olmazdı. Hoşlandığın kız için şunu derim çok yüksek ihtimalle babasından dolayı sıkıntısı vardır. Bunun dışında illaki sevgili olmak istiyorsan uzun süre yakınında durabilirsin veya birkac ay kendini geliştirir öne geçersin.
 
Aga hocayla kahveyi falan bir kenara bırakayım da.
Normalde ben bu kızdan görüldü falan yedim, ben günaydın demeden günaydın demez, ufaktan sosyal fobisi olduğunu bildiğim için bir şey demiyordum ama baktığımda kız çok da bana değer veriyor gibi durmuyordu zaten. Arkamdan konuşmuş falan olması da cabası. Yani kız kendini geri tutuyordu net şekilde ama kız arkadaşımın biri biraz üstüne git demişti.
Neyse görüldü yedik ama sonra okulda denk gelip falan konuştuğumda gayet normaldi aslında. Derken bugün başkasıyla gördüm hafiften first date gibi duruyordu.

Açıkçası kafam çok karışık ve ne yapmam lazım bilmiyorum. Aslında biliyorum ama kafamın bir köşesinde her zaman ya benden bir adım beklediyse düşüncesi olacak çünkü ben kıza baya süre hiçbir adım atmadım. Şimdi de yavaş yavaş işte.
Bir tarafım boşver diyor, yoruldun diyor diğer tarafım da bahsettiğim gibi ya sağlam ve somut bir adım beklediyse diyor.
Dediğim gibi kafam fazlasıyla karışık. Karışık olmasının sebebi de nasıl davranmam gerektiğini çözememem. Mesela boşverdim desem kıza eskisi gibi günaydın bile demeyecek miyim ya da dersem hala bir şeyler hissettiğimi mi düşünür ya da sırf biriyle bir defa gördüm diye boşvermeli miyim derken kafamı çok karıştırıyor bunlar.
Dersten, spordan, herhangi bir şeyden daha fazla aklımda. Gün içinde fazlaca sefer ne oldu daldın, ne düşünüyorsun falan duyuyorum artık arkadaşlarımdan.
 
Doğru söylüyor yaş 17 ve kekolar bile benden fazla değer görüyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…