Bir densiz gülmüş, sanırım kendisi kraliyet ailesinden. Hocam mecbur 64 GB alacağım, 256 olunca korkunç bir fiyat farkı oluşuyor. iPad Air 5 gördüm, Air nasıl? iPad 10. nesil mi Air mi almalı? 5 sene minimum götürmeli.
Hocan eğer air 5'e değecekse bütçeyi 2-3 bin aşabilirim. İpad 10. Nesil alırsam 256gb alabiliyorum. Air alırsam 64 gb, tavsiyeniz ne olur?Hocam pek farkları yok aslında Air ile iPad 10. nesilin tek fark işlemci diyebiliriz. Şahsen bu durumda Air alırdım ama sizin bütçenizi biraz aşıyor ek olarak da kalem alamıyorsunuz.
Hocam*Hocan eğer air 5'e değecekse bütçeyi 2-3 bin aşabilirim. İpad 10. Nesil alırsam 256gb alabiliyorum. Air alırsam 64 gb, tavsiyeniz ne olur?
Bir densiz gülmüş, sanırım kendisi kraliyet ailesinden. Hocam mecbur 64 GB alacağım, 256 olunca korkunç bir fiyat farkı oluşuyor. iPad Air 5 gördüm, Air nasıl? iPad 10. nesil mi Air mi almalı? 5 sene minimum götürmeli.
https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-ipad-air-5-nesil-wi-fi-64-gb-10-9-fiyati,1715100226.html Mantıklı.Hocan eğer air 5'e değecekse bütçeyi 2-3 bin aşabilirim. İpad 10. Nesil alırsam 256gb alabiliyorum. Air alırsam 64 gb, tavsiyeniz ne olur?
Hocam*
Hocan eğer Air 5'e değecekse bütçeyi 2-3 bin aşabilirim. iPad 10. nesil alırsam 256 GB alabiliyorum. Air alırsam 64 GB, tavsiyeniz ne olur?
Hocam*
Bence değer ama tıp için istiyorsan notlar ıvır zıvır falan 256 GB + cellular özellikli Air 5. nesil alırdım ama dediğim gibi fiyat o zaman 27-28bin oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.