Efe Kirwe Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #11 Denizius124 dedi: Hocam 4K daha çıkabilir misiniz? Cellular çok gereksiz. Genişletmek için tıkla... Üniversite de kullanacağı için dedim eğer internet konusunda sıkıntı yaşamam diyorsa kendisi bilir.
Denizius124 dedi: Hocam 4K daha çıkabilir misiniz? Cellular çok gereksiz. Genişletmek için tıkla... Üniversite de kullanacağı için dedim eğer internet konusunda sıkıntı yaşamam diyorsa kendisi bilir.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.807 Makaleler 3 Çözümler 8 27 Ağustos 2024 #12 Efe Kirwe dedi: Üniversite de kullanacağı için dedim eğer internet konusunda sıkıntı yaşamam diyorsa kendisi bilir. Genişletmek için tıkla... Yeni SIM kartı alması falan gerekiyor internet paylaşıp powerbank ile gezse daha kafi.
Efe Kirwe dedi: Üniversite de kullanacağı için dedim eğer internet konusunda sıkıntı yaşamam diyorsa kendisi bilir. Genişletmek için tıkla... Yeni SIM kartı alması falan gerekiyor internet paylaşıp powerbank ile gezse daha kafi.
Efe Kirwe Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #13 Denizius124 dedi: Yeni SIM kartı alması falan gerekiyor internet paylaşıp powerbank ile gezse daha kafi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam herkesin zevki birinci mevki ben şahsen yanımda powerbankla gezip, dakika başı IPad'ı telefonuma bağlamaya çalışmazdım ama sizin dediğinizde bir çözüm orası ayrı.
Denizius124 dedi: Yeni SIM kartı alması falan gerekiyor internet paylaşıp powerbank ile gezse daha kafi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam herkesin zevki birinci mevki ben şahsen yanımda powerbankla gezip, dakika başı IPad'ı telefonuma bağlamaya çalışmazdım ama sizin dediğinizde bir çözüm orası ayrı.