Tıp kazanamıyorsan da sağlıkla alakalı en ufak bir şey yazma içinde kaldıysa. 1 yıl mezun + 1 yıl diş hekimliği okudum. Sonra tıp fakültesine yatay geçiş yaptım. Hayatımın en büyük pişmanlığıdır o diş hekimliğini yazmış olmak. Gördüğüm her derste aklıma gelip durdu anatomi çalışırken ağlardım keşke bunu tıp fakültesinde görsem diye zehir oldu bana 1 yıl. 1 yıl daha dayanabiliyorsan mezuna kal derim ama şahsen ben 1 yıl daha sınava çalışacak yüreğe sahip değildim elimden geleni yaptığıma emindim. Ayrıca meslek bu bir ömür yapacaksın. Tıp için de geç vakit diye bir şey yok çoğu kişi ortalama zaten 25 26 yaşında mezun oluyor zamanında bitiren çok fazla insan yok takma onu. Kimseyle yarışmıyoruz erken geç diye bir kavram yok. Ayrıca çok net bir şekilde söyleyeyim benim için doktor önlüğüyle gidip kan almak hastane koridorunda önlükle gezmek gibi ufak bir şey bile kesinlikle diş çekmekten dolgu yapmaktan kat be kat daha güzel. Çok net bir şey söyleyeyim özetle: Asla hedeflerinden vazgeçme bir ömür bedel ödersin ve asla ve asla tıp gelmiyor diye diş yazılmaz.