Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.796 Makaleler 3 Çözümler 8 5 Ağustos 2025 #11 AliEgemen dedi: Bir ekosisteme kendi isteginizle bagimli olmaniz cok mantikli degil. S9feyi birak cok ucuz Xiaomi tabletlerle tip okuyanlari biliyorum. Genişletmek için tıkla... Xiaomi cihaz sinir hastası eder insanı özellikle eğitim konusunda.
AliEgemen dedi: Bir ekosisteme kendi isteginizle bagimli olmaniz cok mantikli degil. S9feyi birak cok ucuz Xiaomi tabletlerle tip okuyanlari biliyorum. Genişletmek için tıkla... Xiaomi cihaz sinir hastası eder insanı özellikle eğitim konusunda.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.602 Çözümler 47 Yer Bursa 5 Ağustos 2025 #12 Denizius124 dedi: Xiaomi cihaz sinir hastası eder insanı özellikle eğitim konusunda. Genişletmek için tıkla... Xiaomi diyerek genelleme yapmayı doğru bulmuyorum bir sürü cihazı var alt orta üst sınıf gibi hem yazılım dediğin nedir ki bir Custom ROM'a bakar.
Denizius124 dedi: Xiaomi cihaz sinir hastası eder insanı özellikle eğitim konusunda. Genişletmek için tıkla... Xiaomi diyerek genelleme yapmayı doğru bulmuyorum bir sürü cihazı var alt orta üst sınıf gibi hem yazılım dediğin nedir ki bir Custom ROM'a bakar.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.331 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 5 Ağustos 2025 #13 Denizius124 dedi: Xiaomi cihaz sinir hastası eder insanı özellikle eğitim konusunda. Genişletmek için tıkla... Evet katiliyorum ama onda bile idare ediliyorsa guncel bir Samsung tablette hicbir sorun olmaz anlaminda dedim.
Denizius124 dedi: Xiaomi cihaz sinir hastası eder insanı özellikle eğitim konusunda. Genişletmek için tıkla... Evet katiliyorum ama onda bile idare ediliyorsa guncel bir Samsung tablette hicbir sorun olmaz anlaminda dedim.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.796 Makaleler 3 Çözümler 8 6 Ağustos 2025 #14 HakanXD dedi: Xiaomi diyerek genelleme yapmayı doğru bulmuyorum bir sürü cihazı var alt orta üst sınıf gibi hem yazılım dediğin nedir ki bir Custom ROM'a bakar. Genişletmek için tıkla... Yazılım değil teknik destek satış sonrası destek konusunda da sıkıntılı özellikle kalem konusunda falan. Düşük bütçelerde çok güzel fiyat performans cihazları var ama eğitim konusunda ve yüksek bütçelerde Samsung Apple taraftarıyım. Son düzenleme: 5 Ağustos 2025
HakanXD dedi: Xiaomi diyerek genelleme yapmayı doğru bulmuyorum bir sürü cihazı var alt orta üst sınıf gibi hem yazılım dediğin nedir ki bir Custom ROM'a bakar. Genişletmek için tıkla... Yazılım değil teknik destek satış sonrası destek konusunda da sıkıntılı özellikle kalem konusunda falan. Düşük bütçelerde çok güzel fiyat performans cihazları var ama eğitim konusunda ve yüksek bütçelerde Samsung Apple taraftarıyım.