Tıp için tablet önerisi

Abdullah1928

Zeptopat
Daha fazla  
15000 TL bütçem var 6 yıl boyunca götürsün istiyorum, kalemi de olursa iyi olur. Ne önerirsiniz?

Hocam bütçede biraz esnek olma şansınız varsa İpad Air 5 öneririm. Ben kullanıyorum ve oldukça memnunum, her işimi görüyor. 17.300 TL gibi bir fiyata alabiliyorsunuz ama yanında kalem ile gelmiyor

Hocam ipadlerin gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Diğer markalardan da tavsiyesi olanlar varsa belirtebilirler.

Hocam IPad'lerin gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Diğer markalardan da tavsiyesi olanlar varsa belirtebilirler.

Samsung s serisi tabletlere bakabilirsiniz. Yanında Kalem'de geliyor.

Hocam bütçede biraz esnek olma şansınız varsa iPad Air 5 öneririm. Ben kullanıyorum ve oldukça memnunum, her işimi görüyor. 17.300 TL gibi bir fiyata alabiliyorsunuz ama yanında kalem ile gelmiyor

Hocam ekim gibi alırsanız kampanya oluyor yanında kalem de geliyor ben geçen yıl öyle almıştım.

Hocam IPad'lerin gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Diğer markalardan da tavsiyesi olanlar varsa belirtebilirler.

Eğitim indirimi ile IPad'lere bakabilirsiniz. Yanında kalem hediye veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…