adım65 Femtopat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #1 Merhaba, burslu bir tıp üniversite garantilemek için ilk kaç bin gerekir? Yani o sıralama ile tıp kesinlikle kazandıran sıralama ilk kaç bindir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2024
Merhaba, burslu bir tıp üniversite garantilemek için ilk kaç bin gerekir? Yani o sıralama ile tıp kesinlikle kazandıran sıralama ilk kaç bindir?
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.335 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 5 Şubat 2024 #2 adım65 dedi: Merhaba, burslu bir tıp üniversite garantilemek için ilk kaç bin gerekir? Yani o sıralama ile tıp kesinlikle kazandıran sıralama ilk kaç bindir? Genişletmek için tıkla... En düşük tıp 29k civarindaki Adıyaman Tıp. Ilk 25 yaparsaniz garanti Tıp kazanırsınız.
adım65 dedi: Merhaba, burslu bir tıp üniversite garantilemek için ilk kaç bin gerekir? Yani o sıralama ile tıp kesinlikle kazandıran sıralama ilk kaç bindir? Genişletmek için tıkla... En düşük tıp 29k civarindaki Adıyaman Tıp. Ilk 25 yaparsaniz garanti Tıp kazanırsınız.