Tıp komitesinden geçilir mi?

875095

Attopat
Arkadaşlar bu konu aslında hem dertleşme hem de abi tavsiyesi almak için açılıyor. Ben tıp okuyorum ve bilirsiniz komite sistemi var. Alttan ders alma yok. Benim notlar da sırasıyla komite başı ortalama 40, 39, 49 ve 3 gün sonra bir komite var. Ondan da çok iyi bir şey alacağımı düşünmüyorum. Bu da dahil hiçbirine çalışmadım desek yeridir. İradeden yoksunum, ama kararlıyım toparlamak istiyorum. Korkuyorum aslında biraz. Sizce geçmem mümkün mü? Seçmelilerim muhtemelen 100. bilmiyorum arkadaşlar varsa tıpçılar bana akıl verirseniz sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Arkadaşlar bu konu aslında hem dertleşme hem de abi tavsiyesi almak için açılıyor. Ben tıp okuyorum ve bilirsiniz komite sistemi var. Alttan ders alma yok. Benim notlar da sırasıyla komite başı ortalama 40, 39, 49 ve 3 gün sonra bir komite var. Ondan da çok iyi bir şey alacağımı düşünmüyorum. Bu da dahil hiçbirine çalışmadım desek yeridir. İradeden yoksunum, ama kararlıyım toparlamak istiyorum. Korkuyorum aslında biraz. Sizce geçmem mümkün mü? Seçmelilerim muhtemelen 100. bilmiyorum arkadaşlar varsa tıpçılar bana akıl verirseniz sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.
Bizde 6 komite oluyordu her sene. ilk 4ünden aşağı yukarı 50 alıyorduk. 5 ve 6. komite biraz basit oluyordu onda kasıp 65-70 alıyorduk. Seçmelinin geçmeye hiçbir etkisi olmuyordu. Finalde de en fazla 60la girip alıp çıkıyorduk.
Umudunuzu kırmak istemem ama ilk 4 komiteden 45 ortalama yaptıktan sonra 2 komiteden 60 70 alsanız, finalde de 70lerde gerekebilir. Bana göre çok zor ama yine de çalışın ne olur ne olmaz.

Bizde 7 komite hocam, bir de seçmeliler %2.42 etki oranına sahip dönemsel olarak.

Bu arada pardon ben dönem 2'yim belirtmeyi unutmuşum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı