T Tuna11 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 481 21 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar tıp öğrencisi için bir tablet arıyorum. Fiyatı 10000 TL'den fazla olmazsa iyi olur. Kolayca belge ve Online kitap indirebilmeli. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2024
Arkadaşlar tıp öğrencisi için bir tablet arıyorum. Fiyatı 10000 TL'den fazla olmazsa iyi olur. Kolayca belge ve Online kitap indirebilmeli.
Zissyboss Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #2 Tab s6 lite kullanıyorum memnunum baya isteğe göre büyük bir modeli alınabilir bu modelin ekranı 10 inç
Tab s6 lite kullanıyorum memnunum baya isteğe göre büyük bir modeli alınabilir bu modelin ekranı 10 inç
M Martopikör Femtopat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Darbeli Matkap 21 Temmuz 2024 #3 Hocam, Apple ürünlerinden uzak durmanızı öneririm. Derslerde slayta erişmek önemli. Apple kullanan arkadaşlarım biraz sıkıntı yaşıyor dosya paylaşımında.
Hocam, Apple ürünlerinden uzak durmanızı öneririm. Derslerde slayta erişmek önemli. Apple kullanan arkadaşlarım biraz sıkıntı yaşıyor dosya paylaşımında.