Ayla9080 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 379 12 Şubat 2024 #1 Gece gunduz etutteler ben 1 saat otursam ruhuma daralma geliyor. O azimlerine o hayata baglanislarina hayranim.
Gece gunduz etutteler ben 1 saat otursam ruhuma daralma geliyor. O azimlerine o hayata baglanislarina hayranim.
7 700853 Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 449 12 Şubat 2024 #2 Ayla9080 dedi: Gece gunduz etutteler ben 1 saat otursam ruhuma daralma geliyor. O azimlerine o hayata baglanislarina hayranim. Genişletmek için tıkla... Kuzenim doktorluk okudu evden çıkmadan 15 kilo aldı Merak etme düzelirsin azimli çalıştıktan sonra sevdiğin işi yapınca insan illaki mutlu oluyordur. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2024
Ayla9080 dedi: Gece gunduz etutteler ben 1 saat otursam ruhuma daralma geliyor. O azimlerine o hayata baglanislarina hayranim. Genişletmek için tıkla... Kuzenim doktorluk okudu evden çıkmadan 15 kilo aldı Merak etme düzelirsin azimli çalıştıktan sonra sevdiğin işi yapınca insan illaki mutlu oluyordur.
Emre20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.580 Çözümler 6 12 Şubat 2024 #3 Bence okunmaz resmen gençliklerinden çalıyorlar sırf saçma sapan derslerden geçmek için gece gündüz ders çalışıyorlar.
Bence okunmaz resmen gençliklerinden çalıyorlar sırf saçma sapan derslerden geçmek için gece gündüz ders çalışıyorlar.
7 700853 Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 449 12 Şubat 2024 #4 Emre20 dedi: Bence okunmaz resmen gençliklerinden çalıyorlar sırf saçma sapan derslerden geçmek için gece gündüz ders çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... Zaten kuzenim ilk başladığında 20 bin lira aldı o zaman asgari ücret 8000TL'di. Emre20 dedi: Bence okunmaz resmen gençliklerinden çalıyorlar sırf saçma sapan derslerden geçmek için gece gündüz ders çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... 27'sinde beyazı çıktı
Emre20 dedi: Bence okunmaz resmen gençliklerinden çalıyorlar sırf saçma sapan derslerden geçmek için gece gündüz ders çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... Zaten kuzenim ilk başladığında 20 bin lira aldı o zaman asgari ücret 8000TL'di. Emre20 dedi: Bence okunmaz resmen gençliklerinden çalıyorlar sırf saçma sapan derslerden geçmek için gece gündüz ders çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... 27'sinde beyazı çıktı
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.827 Makaleler 15 Çözümler 452 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Şubat 2024 #5 700853 dedi: Kuzenim doktorluk okudu evden çıkmadan 15 kilo aldı Genişletmek için tıkla... O yine iyiymiş benim arkadaş bir deri bir kemik kaldı stresten. Azimli kalması zor ama gerçekten isteyip, para kısmını düşünmeyince severek oluyor.
700853 dedi: Kuzenim doktorluk okudu evden çıkmadan 15 kilo aldı Genişletmek için tıkla... O yine iyiymiş benim arkadaş bir deri bir kemik kaldı stresten. Azimli kalması zor ama gerçekten isteyip, para kısmını düşünmeyince severek oluyor.