P Pc dizme aragazı Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 14.943 sıralama ile 15.121 sıra ile Kayseri Erciyes tıp istiyorum. Sizce gelir mi?
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.986 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 28 Temmuz 2023 #2 Evet gelebilir. İlk tercihe muhakkak yazın.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 Sıralamalar kötü gelecek maalesef. Özel okullar çok pahalı olduğu için herkes devlet okullarına yönelecek.
Sıralamalar kötü gelecek maalesef. Özel okullar çok pahalı olduğu için herkes devlet okullarına yönelecek.
Augusta Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 496 28 Temmuz 2023 #4 Benim düşüncem TIP sıralamaları azıcık geriler ve istediğin üniversiteyi kazanırsın.
P Pc dizme aragazı Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #5 Quantum9 dedi: Evet gelebilir. İlk tercihe muhakkak yazın. Genişletmek için tıkla... Yazmayı düşünüyorum yaklaşık 150 kişi öndeyim ben yükseleceğini çok sanmıyorum ama emin de değilim işte. Rsmefaw dedi: Sıralamalar kötü gelecek maalesef. Özel okullar çok pahalı olduğu için herkes devlet okullarına yönelecek. Genişletmek için tıkla... Yani en az 200 kişi yükselir mi diyorsun?
Quantum9 dedi: Evet gelebilir. İlk tercihe muhakkak yazın. Genişletmek için tıkla... Yazmayı düşünüyorum yaklaşık 150 kişi öndeyim ben yükseleceğini çok sanmıyorum ama emin de değilim işte. Rsmefaw dedi: Sıralamalar kötü gelecek maalesef. Özel okullar çok pahalı olduğu için herkes devlet okullarına yönelecek. Genişletmek için tıkla... Yani en az 200 kişi yükselir mi diyorsun?
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #6 Pc dizme aragazı dedi: Yazmayı düşünüyorum yaklaşık 150 kişi öndeyim ben yükseleceğini çok sanmıyorum ama emin de değilim işte. Yani en az 200 kişi yükselir mi diyorsun? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle kazanırsınız. Ben genel söyledim. Sıralamanız yetiyor.
Pc dizme aragazı dedi: Yazmayı düşünüyorum yaklaşık 150 kişi öndeyim ben yükseleceğini çok sanmıyorum ama emin de değilim işte. Yani en az 200 kişi yükselir mi diyorsun? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle kazanırsınız. Ben genel söyledim. Sıralamanız yetiyor.