danvo Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 232 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #1 Arkadaşlarla şarap içmek istiyoruz ama hep tıpasını çıkaramayız diye vaz geçiyoruz tıpasız normal kapaklı bir şarap satan marka var mı?
Arkadaşlarla şarap içmek istiyoruz ama hep tıpasını çıkaramayız diye vaz geçiyoruz tıpasız normal kapaklı bir şarap satan marka var mı?
WoqZ Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 637 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #2 Tıpadan kastın mantar ise evet mantarsız şaraplar var. Verebileceğiniz paralar nedir? Nasıl şaraplar seversiniz? Bunlar önemli.
Tıpadan kastın mantar ise evet mantarsız şaraplar var. Verebileceğiniz paralar nedir? Nasıl şaraplar seversiniz? Bunlar önemli.
C Ceteka1994 Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 102 31 Mart 2024 #3 Tekelden kirmizi biricik 1.5 litre aliyorsunuz keyfinize bakiyorsunuz arkadaslar
danvo Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 232 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #4 WoqZ dedi: Tıpadan kastın mantar ise evet mantarsız şaraplar var. Verebileceğiniz paralar nedir? Nasıl şaraplar seversiniz? Bunlar önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim arkadaş Akdeniz incisi diye bir şey bulmuş. Verebileceğimiz para çok yüksek değil Akdeniz incisini önerir misiniz? Hocam biricik mi daha iyi Akdeniz incisi mi? Son düzenleme: 1 Nisan 2024
WoqZ dedi: Tıpadan kastın mantar ise evet mantarsız şaraplar var. Verebileceğiniz paralar nedir? Nasıl şaraplar seversiniz? Bunlar önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim arkadaş Akdeniz incisi diye bir şey bulmuş. Verebileceğimiz para çok yüksek değil Akdeniz incisini önerir misiniz? Hocam biricik mi daha iyi Akdeniz incisi mi?
WoqZ Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 637 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #5 danvo dedi: Hocam bizim arkadaş Akdeniz incisi diye bir şey bulmuş. Verebileceğimiz para çok yüksek değil Akdeniz incisini önerir misiniz? Hocam biricik mi daha iyi Akdeniz incisi mi? Genişletmek için tıkla... Biraz kişisel tercih ama ben Akdeniz İncisi tercih ederim.
danvo dedi: Hocam bizim arkadaş Akdeniz incisi diye bir şey bulmuş. Verebileceğimiz para çok yüksek değil Akdeniz incisini önerir misiniz? Hocam biricik mi daha iyi Akdeniz incisi mi? Genişletmek için tıkla... Biraz kişisel tercih ama ben Akdeniz İncisi tercih ederim.
danvo Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 232 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #6 WoqZ dedi: Biraz kişisel tercih ama ben Akdeniz incisi tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Peki tek kişi 1 litre çok mu ideal mi?
WoqZ dedi: Biraz kişisel tercih ama ben Akdeniz incisi tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Peki tek kişi 1 litre çok mu ideal mi?
WoqZ Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 637 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #7 danvo dedi: Peki tek kişi 1 litre çok mu ideal mi? Genişletmek için tıkla... Biraz sana bağlı ama bence çok.
danvo dedi: Peki tek kişi 1 litre çok mu ideal mi? Genişletmek için tıkla... Biraz sana bağlı ama bence çok.