Tipimden hoşnut değilim

tucucorrea

Hectopat
Yer
Inter
Merhaba. Kendimi bir türlü sevemiyorum. Birçok ilişkim oldu ama hepsinden tipsiz olduğumu düşünerek kaçtım ve belli bir süreden sonra ayrıldım. Önden yüzüm çok güzel duruyor. Yeşil gözlü olmam da avantaj katıyor ama yan profilim cidden çok korkunç ve insanların beni yandan görmesini istemiyorum resmen. Elmacık kemiklerim yok gibi bir şey ve bu yağ oranımın düşük olmasına rağmen böyle. Dümdüz hatsız bir yüzüm var. Çocukluk alışkanlıkları yüzünden mi böyle oldu bilmiyorum ama babama çok benziyor mesela yüz şeklim. Tek sorun onun kadar karizma değilim. Yandan bakıldığında yine burnum kemerli. Eğer yüzüm hatlı olsaydı aşırı yakışıklı olabilirdim ama maalesef değil. Diğer özelliklerini geliştirebilirsin diyebilirsiniz, zaten futbolcuyum ve başarılıyım da. Ama karşı cinsin güzel çene hattına, güzel burna vs. sahip bir erkek isteyeceğini düşünüyorum. Buraya içimi dökmek istedim.

Hocam açıkçası ben de kendime yakışıklıyım diyemem ama başka özelliklerim var ön plana çıkan.
Mesela fitness yapıyorum vücudum iyi, omuzlar vs geniş. Diksiyonumu düzeltmeye çalışıyorum birçok erkek/kadından ses tonumun çok iyi olduğunu duymuştum bunun üzerine gidiyorum.
Tip olmazsa olmaz değil, çok fazla takıntı yapmayın.

Dediğinize göre karşı cins sizi sevmiş, sizse kendinizi sevmediğinizden karşı cinsin sizi sevmeyeceğine kendinizi inandırıp karşı cinsin duygularına saygısızlık etmişsiniz.

Dediğinize göre karşı cins sizi sevmiş, sizse kendinizi sevmediğinizden karşı cinsin sizi sevmeyeceğine kendinizi inandırıp karşı cinsin duygularına saygısızlık etmişsiniz.
Saygısızlık etmedim ama kendi düşüncelerimde boğulmaktan karşıyı da ilişkiden soğuttum.

Saygısızlık etmedim ama kendi düşüncelerimde boğulmaktan karşıyı da ilişkiden soğuttum.

Tipinizde kusur aramayı bırakın bence. Her şeyde bir kusur vardır ancak üzerine gidilmedikçe çoğunu fark etmeyiz. Boşu boşuna moralinizi bu fikirlerle bozacağınıza kendinize, çevrenize, ileride hayalini kurduğunuz şeylere odaklanın. Ders çıkarılamayacak bir olumsuzluktan kimseye fayda gelmez, değiştirebileceğiniz şeylere odaklanıp değiştiremeyeceğiniz kusurlarınızı kabullenin.

Hocam biz Brad Pitt değiliz ya hepimizin vücudunda güzel ve çirkin bulduğu yerler var. Kendinizi sürekli diğer güzel insanlarla kıyaslarsanız hiçbir zaman mutlu olamazsınız. Kendinizi böyle kabul edin. Öyle insanlar var ki yüzü yanık yara bere içinde.

Çok haklısınız hocam şükretmek lazım ama ister istemez takılıyor insan.

Değiştiremezsin ,kendini sev demem ama nefret etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…