kwartz Centipat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #1 Elimde Philipps All-in-One Trimmer 3000 model bir tıraş makinesi var, 0.5Mm'den 16Mm'ya kadar sanırım uçları var, 8 farklı uç. Bunlardan biriyle bacak kılları alınabilir mi? Alınırsa hangisi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023
Elimde Philipps All-in-One Trimmer 3000 model bir tıraş makinesi var, 0.5Mm'den 16Mm'ya kadar sanırım uçları var, 8 farklı uç. Bunlardan biriyle bacak kılları alınabilir mi? Alınırsa hangisi?
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 19 Çözümler 28 13 Temmuz 2023 #2 Evet uç takmadan alabilirsiniz.
bayulass Picopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #3 Ben aldım ama uç falan o konuyu bilmiyorum.
kwartz Centipat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #4 bayulass dedi: Ben aldım ama uç falan o konuyu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Makine saç/sakal için miydi hocam? Elimde vücut tıraşı için makine yok ama almam lazım, o yüzden merak ediyorum.
bayulass dedi: Ben aldım ama uç falan o konuyu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Makine saç/sakal için miydi hocam? Elimde vücut tıraşı için makine yok ama almam lazım, o yüzden merak ediyorum.
bayulass Picopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #5 kwartz dedi: Makine saç/sakal için miydi hocam? Elimde vücut tıraşı için makine yok ama almam lazım, o yüzden merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Makine kuzenimin olduğu için tam bir şey söyleyemem fakat kuzenimin hep vücut kıllarını aldığını duydum, sırtı ve bacağı yani.
kwartz dedi: Makine saç/sakal için miydi hocam? Elimde vücut tıraşı için makine yok ama almam lazım, o yüzden merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Makine kuzenimin olduğu için tam bir şey söyleyemem fakat kuzenimin hep vücut kıllarını aldığını duydum, sırtı ve bacağı yani.