S Sefa21 Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #11 SnowTger2 dedi: Kılların etrafa sıçramasını istemiyorsanız ıslatabilirsiniz. Ama ıslandığı zaman da kesilen kıllar bacağa yapışıyor, kalan yerleri görmeniz daha zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu sabah kıllarımı aldım. Bi rahatlık geldi sanki kıllarım bana yük oluyormuş gibi Alışamadım bir türlü bacağıma Son düzenleme: 12 Haziran 2024
SnowTger2 dedi: Kılların etrafa sıçramasını istemiyorsanız ıslatabilirsiniz. Ama ıslandığı zaman da kesilen kıllar bacağa yapışıyor, kalan yerleri görmeniz daha zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu sabah kıllarımı aldım. Bi rahatlık geldi sanki kıllarım bana yük oluyormuş gibi Alışamadım bir türlü bacağıma
K Kaankarakoz Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #12 Sefa21 dedi: Peki makine ile almadan önce kıllarınızı ıslatıp mı alıyorsunuz yoksa direk hiçbir uygulama yapmadan mı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2024
Sefa21 dedi: Peki makine ile almadan önce kıllarınızı ıslatıp mı alıyorsunuz yoksa direk hiçbir uygulama yapmadan mı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt alıyorum.
S Sefa21 Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #13 Kaankarakoz dedi: Hocam direkt alıyorum. Genişletmek için tıkla... bende direk aldım ama daha yeni aldığımdan dolayı mıdır bilmem ama kız bacağı gibi hissediyorum geçer dimi bu his
Kaankarakoz dedi: Hocam direkt alıyorum. Genişletmek için tıkla... bende direk aldım ama daha yeni aldığımdan dolayı mıdır bilmem ama kız bacağı gibi hissediyorum geçer dimi bu his
K Kaankarakoz Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #14 Sefa21 dedi: bende direk aldım ama daha yeni aldığımdan dolayı mıdır bilmem ama kız bacağı gibi hissediyorum geçer dimi bu his Genişletmek için tıkla... Geçer hocam, rahatlıyor insan. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2024
Sefa21 dedi: bende direk aldım ama daha yeni aldığımdan dolayı mıdır bilmem ama kız bacağı gibi hissediyorum geçer dimi bu his Genişletmek için tıkla... Geçer hocam, rahatlıyor insan.
S Sefa21 Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #15 Kaankarakoz dedi: Geçer hocam, rahatlıyor insan. Genişletmek için tıkla... 7-8 Saat geçti acayip bir rahatlama geldi şuan
Kaankarakoz dedi: Geçer hocam, rahatlıyor insan. Genişletmek için tıkla... 7-8 Saat geçti acayip bir rahatlama geldi şuan
K Kaankarakoz Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #16 Sefa21 dedi: 7-8 Saat geçti acayip bir rahatlama geldi şuan Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam artık makinesi ile devam edersiniz .
Sefa21 dedi: 7-8 Saat geçti acayip bir rahatlama geldi şuan Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam artık makinesi ile devam edersiniz .
S Sefa21 Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #17 Kaankarakoz dedi: Aynen öyle hocam artık makinesi ile devam edersiniz . Genişletmek için tıkla... Aynen hocam bundan sonra makine ile devam edeceğiz teşekkür ederim bu arada
Kaankarakoz dedi: Aynen öyle hocam artık makinesi ile devam edersiniz . Genişletmek için tıkla... Aynen hocam bundan sonra makine ile devam edeceğiz teşekkür ederim bu arada