Woaax Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 852 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Özellikle bıyık ve diğer tüm yerler için güzel kaliteli bir tıraş makinesi arıyorum, yardımcı olur musunuz? Şu anda bütçe belirtmiyorum fakat çok da aşmayın ortalama. Uzun yıllar gidecek bir şey önerirseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Özellikle bıyık ve diğer tüm yerler için güzel kaliteli bir tıraş makinesi arıyorum, yardımcı olur musunuz? Şu anda bütçe belirtmiyorum fakat çok da aşmayın ortalama. Uzun yıllar gidecek bir şey önerirseniz sevinirim.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #2 Hocam 0 alanlardan mı istiyorsunuz yoksa model mi vereceksiniz ?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.717 Makaleler 7 Çözümler 93 21 Mayıs 2025 #3 Philips OneBlade güzeldir.
Woaax Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 852 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #4 LorenzoMatterhorn dedi: Hocam 0 alanlardan mı istiyorsunuz yoksa model mi vereceksiniz ? Genişletmek için tıkla... Hocam 0 almasını istiyorum. Webcam kullanan insan dedi: Philips OneBlade güzeldir. Genişletmek için tıkla... Hangisi
LorenzoMatterhorn dedi: Hocam 0 alanlardan mı istiyorsunuz yoksa model mi vereceksiniz ? Genişletmek için tıkla... Hocam 0 almasını istiyorum. Webcam kullanan insan dedi: Philips OneBlade güzeldir. Genişletmek için tıkla... Hangisi
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.717 Makaleler 7 Çözümler 93 21 Mayıs 2025 #5 Woaax dedi: Hangisi Genişletmek için tıkla... QP2824. Daha öncesinde almaya niyetlenip alamadığım bir ürün.
Woaax dedi: Hangisi Genişletmek için tıkla... QP2824. Daha öncesinde almaya niyetlenip alamadığım bir ürün.
Cpt Price Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 1.409 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H MB AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU XPG Gammix D30 2x8 GB RAM Apacer AS2280P4 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 21 Mayıs 2025 #6 Philips OneBlade. Webcam kullanan insan dedi: QP2824. Daha öncesinde almaya niyetlenip alamadığım bir ürün. Genişletmek için tıkla... Bende de bundan var. Baya memnunum.
Philips OneBlade. Webcam kullanan insan dedi: QP2824. Daha öncesinde almaya niyetlenip alamadığım bir ürün. Genişletmek için tıkla... Bende de bundan var. Baya memnunum.
Woaax Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 852 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #7 Webcam kullanan insan dedi: Qp2824. daha öncesinde almaya niyetlenip alamadığım bir ürün. Genişletmek için tıkla... Cpt Price dedi: Philips oneblade. Bende de bundan var. Bayağı memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam onu ben de gördüm de saçı da alsam iyi olur sadece yanlardan bu da bunu sağlamadığı için biraz dezavantaj oluyor.
Webcam kullanan insan dedi: Qp2824. daha öncesinde almaya niyetlenip alamadığım bir ürün. Genişletmek için tıkla... Cpt Price dedi: Philips oneblade. Bende de bundan var. Bayağı memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam onu ben de gördüm de saçı da alsam iyi olur sadece yanlardan bu da bunu sağlamadığı için biraz dezavantaj oluyor.
Cpt Price Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 1.409 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H MB AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU XPG Gammix D30 2x8 GB RAM Apacer AS2280P4 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 21 Mayıs 2025 #8 Woaax dedi: Hocam onu ben de gördüm de saçı da alsam iyi olur sadece yanlardan bu da bunu sağlamadığı için biraz dezavantaj oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben vücut kıllarımı bile alıyorum, saçı da 0'a 3'e falan vuruyordur herhalde.
Woaax dedi: Hocam onu ben de gördüm de saçı da alsam iyi olur sadece yanlardan bu da bunu sağlamadığı için biraz dezavantaj oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben vücut kıllarımı bile alıyorum, saçı da 0'a 3'e falan vuruyordur herhalde.
Dogukappa Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #9 Amazon.com.tr Sakalı bıyığı 0'a bayağı yakın alıyor saç içinde kullanılabilir
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.825 Çözümler 1 21 Mayıs 2025 #10 Powertec TR 758 Profesyonel Tıraş Makinesi Sakal Saç Ense için Fiyatı - Trendyol Powertec Tr-758 Profesyonel Sakal Ense Tıraş Makinesi (0.1mm - Sıfıra En Yakın) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Powertec TR 758 Profesyonel Tıraş Makinesi Sakal Saç Ense için Fiyatı - Trendyol Powertec Tr-758 Profesyonel Sakal Ense Tıraş Makinesi (0.1mm - Sıfıra En Yakın) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com