Tıraş Makinesi Önerisi

AsjasFıdas1000

Hectopat
Jilet kullanıyorum, iki defa tıraş oluyorum. Tıraş olduktan üç beş dakika sonra, sanki bacaktaki bir yaraya kolonya dökmüş gibi acıyor. Bir de ben üşengeç olduğum için bazen geceleri tıraş oluyorum. Yüzümü yastığa koyunca daha da acıyor. O acıda yarım saat geçmiyor. Geçen önerilerden yola çıkarak Arko krem kullanmaya başladım ve ferahlattı. Ancak bu da acıyı tamamen geçirmiyor. Biraz çevreme sordum ama tam bir çözüme ulaşamadım.

Bari tıraş makinesi kullanmaya başlayayım dedim. Minimum 50, maksimum 60 lira olacak bir tıraş makinesi önerisi bekliyorum. Sanırım daha önce hiç tıraş makinesi kullanmadım. Bu işlerde bilgisiz olduğum için sizlerin önerisini alayım dedim. 50 TL'lik tıraş makinesinin çok fazla işe yarayacağını düşünmüyorum fakat birazcık da olsa umudum var. En azından jilet kullanmaktan daha iyidir. Eğer sizin 50-60 TL'lik tıraş makinesinden hiç umudunuz yoksa, jilet kullandıktan sonraki acıyı geçirecek önerilerinizi bekliyorum. Tıraş köpüğü olarak "Mans Aloe Vera" kullanıyorum yıllardır. Belki bu bu problemlerin kaynağı birazcık da olsa tıraş köpüğü olabilir diye düşündüm. Jel tıraş köpüklerine geçmeyi düşünüyorum. Tıraş köpüğü önerilerinizi de bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence tıraş makinesi alacaksan biraz daha bütçeni yükseltmen gerek. Önceden bunu kullanıyordum, gayet iyiydi. Bir de tıraş köpüğü sürmeden önce yüzünü hafif ılık suyla ıslatmanı öneriyorum. Belki de acını dindirebilir.

Bu arada normal kolonya mı kullanıyorsun yoksa tıraş kolonyası mı? Eğer normal kolonya kullanıyorsan, tıraş kolonyasını denemeni tavsiye ediyorum.

Philips 1000 Serisi QG410/15 Beard&Head Saç & Sakal Fiyatı

Bence tıraş makinesi alacaksan biraz daha bütçeni yükseltmen gerek. Önceden bunu kullanıyordum, gayet iyiydi. Bir de tıraş köpüğü sürmeden önce yüzünü hafif ılık suyla ıslatmanı öneriyorum. Belki de acını dindirebilir.

Bu arada normal kolonya mı kullanıyorsun yoksa tıraş kolonyası mı? Eğer normal kolonya kullanıyorsan, tıraş kolonyasını denemeni tavsiye ediyorum.

Philips 1000 Serisi QG410/15 Beard&Head Saç & Sakal Fiyatı
Tıraş makinesi önerisi için teşekkür ederim. Tıraş kolonyası kullanıyorum.

Tıraş sonrası balsam kullanabilirsin. Losyon sürebilirsin o bölgeye tahriş olmuyor cildin. Kolonya önermem cildi tahriş ediyor genellikle. Tıraş makinesi olarak Philips 3000 serisi QT4011/15 çok güzel bir makinedir. Kendim de kullanıyorum. Fakat fiyatı biraz artmış ben 50 TL'ye almıştım.

Tıraş sonrası balsam kullanabilirsin. Losyon sürebilirsin o bölgeye tahriş olmuyor cildin. Kolonya önermem cildi tahriş ediyor genellikle. Tıraş makinesi olarak Philips 3000 serisi QT4011/15 çok güzel bir makinedir. Kendim de kullanıyorum. Fakat fiyatı biraz artmış ben 50 TL'ye almıştım.
Balsamı ilk defa sizden duydum. İnternet'e yazdım ve şöyle bir link çıktı. İnternet hariç nerelerde bulabilirim bu ürünü ?
Nivea After Shave Balsam Hassas Ciltler için 100ml | CarrefourSA

Tıraş makinesi önerisine gelecek olursak, gerçekten de dediğiniz gibi fiyat artmış. Niye 50 TL'den 90 TL olmuş, anlayabilmiş değilim. Gözüme de güzel gözükmedi değil. Sanırım bütçeyi arttırıp onu alacağım.

-
Yinede başka tıraş makinesi önerilerinizi bekliyorum.

Balsamı ilk defa sizden duydum. İnternet'e yazdım ve şöyle bir link çıktı. İnternet hariç nerelerde bulabilirim bu ürünü ?
Nivea After Shave Balsam Hassas Ciltler için 100ml | CarrefourSA

Tıraş makinesi önerisine gelecek olursak, gerçekten de dediğiniz gibi fiyat artmış. Niye 50 TL'den 90 TL olmuş, anlayabilmiş değilim. Gözüme de güzel gözükmedi değil. Sanırım bütçeyi arttırıp onu alacağım.

-
Yinede başka tıraş makinesi önerilerinizi bekliyorum.
Watsons, Gratis, Rossmann gibi mağazalarda bulabilirsiniz. Makine olarak Philips gerçekten iyi bir markadır. Diğer modellere de bakabilirsiniz. Kullanıcı yorumlarına dikkat edin bir de alırken.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı