AsjasFıdas1000
Hectopat
Jilet kullanıyorum, iki defa tıraş oluyorum. Tıraş olduktan üç beş dakika sonra, sanki bacaktaki bir yaraya kolonya dökmüş gibi acıyor. Bir de ben üşengeç olduğum için bazen geceleri tıraş oluyorum. Yüzümü yastığa koyunca daha da acıyor. O acıda yarım saat geçmiyor. Geçen önerilerden yola çıkarak Arko krem kullanmaya başladım ve ferahlattı. Ancak bu da acıyı tamamen geçirmiyor. Biraz çevreme sordum ama tam bir çözüme ulaşamadım.Bari tıraş makinesi kullanmaya başlayayım dedim. Minimum 50, maksimum 60 lira olacak bir tıraş makinesi önerisi bekliyorum. Sanırım daha önce hiç tıraş makinesi kullanmadım. Bu işlerde bilgisiz olduğum için sizlerin önerisini alayım dedim. 50 TL'lik tıraş makinesinin çok fazla işe yarayacağını düşünmüyorum fakat birazcık da olsa umudum var. En azından jilet kullanmaktan daha iyidir. Eğer sizin 50-60 TL'lik tıraş makinesinden hiç umudunuz yoksa, jilet kullandıktan sonraki acıyı geçirecek önerilerinizi bekliyorum. Tıraş köpüğü olarak "Mans Aloe Vera" kullanıyorum yıllardır. Belki bu bu problemlerin kaynağı birazcık da olsa tıraş köpüğü olabilir diye düşündüm. Jel tıraş köpüklerine geçmeyi düşünüyorum. Tıraş köpüğü önerilerinizi de bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: