Tıraş makinesi onerisi

Yusuf_Power

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar, berber zamlarından sonra kendi saçımı kendim kesmeye karar verdim. Zaten 3'e vurduruyordum benim bir eski makinem var ama benim saçlar çok gür ve çok sıkı Afrika'daki insanlarla genim benzer galiba öyle bir saçım var o yüzden saçımı almıyor motoru yavaş kalıyor boyle motoru güçlü 3'e vuracak sağlam makine önerisi istiyorum.

Tıraş makinesi internette çok satılmıyor. Satılanlar da kesiyor ama zor kesiyor uçuk fiyatlara satıyorlar. Genelde böyle sosyete pazarlarında falan bulabilirsin. Eğer internetten almak istersen, Fiyatına göre en iyi performans verenler PowerTech hem de yerli malı şöyle güzel bir PowerTech makine alırsan işini görür. 1000 liraya kaliteli bir tane bulursun ben 3 yıl önce almıştım hala ilk günkü gibi çalışıyor öneririm.

Bütçe?

Makara bir yana TR758 fiyatının çok çok üstü bir makinedir önerimdir. https://www.akakce.com/sac-kesme-makinesi/en-ucuz-powertec-tr-758-profesyonel-fiyati,567017535.html

Hocam motoru nasıl benim saç kazık gibi keser mi bir de 3 vurmak icin boyle tutuş falan onemli mi yoksa lak diye girsem düzgün keser mi?

Tıraş makinesi internette çok satılmıyor. Satılanlar da kesiyor ama zor kesiyor uçuk fiyatlara satıyorlar. Genelde böyle sosyete pazarlarında falan bulabilirsin. Eğer internetten almak istersen, Fiyatına göre en iyi performans verenler PowerTech hem de yerli malı şöyle güzel bir PowerTech makine alırsan işini görür. 1000 liraya kaliteli bir tane bulursun ben 3 yıl önce almıştım hala ilk günkü gibi çalışıyor öneririm.
Link var mi hocam?

Benimkinde bir tane AA boyda şarj edilebilir pil var 4-5 kere sakal tıraşı yapıyor.Güçlü ve iyidir!Saç sakal ense kolay geçiyor.Marka Powertec t-r 658 resim ekli.
20241001_000026.jpg

Benimkinde bir tane AA boyda şarj edilebilir pil var 4-5 kere sakal tıraşı yapıyor.Güçlü ve iyidir!Saç sakal ense kolay geçiyor.Marka Powertec t-r 658 resim ekli.
20241001_000026.jpg
Ek bilgi: Bu Powertech TR-658 makine 2 saatte şarj oluyor ve sakal ense tıraşında güçlü ve iyidir.Uzun zamandir kullanıyorum.

20241001_000026.jpg
Ek bilgi: Bu Powertech TR-658 makine 2 saatte şarj oluyor ve sakal ense tıraşında güçlü ve iyidir.Uzun zamandır kullanıyorum.

20241001_000026.jpg
Ek bilgi: Bu Powertech TR-658 tıraş makinesi şarj cihazı var 2 saatte şarj oluyor ve sakal ense tıraşında güçlü ve iyidir.Uzun zamandır kullanıyorum.

Son düzenleme:
Benimkinde bir tane AA boyda şarj edilebilir pil var 4-5 kere sakal tıraşı yapıyor. Güçlü ve iyidir! Saç sakal ense kolay geçiyor. Marka powertec t-r 658 resim ekli.Eki Görüntüle 2320325

Ek bilgi: Bu powertech TR-658 makine 2 saatte şarj oluyor ve sakal ense tıraşında güçlü ve iyidir. Uzun zamandir kullanıyorum.

Ek bilgi: Bu powertech TR-658 makine 2 saatte şarj oluyor ve sakal ense tıraşında güçlü ve iyidir. Uzun zamandır kullanıyorum.

Ek bilgi: Bu powertech TR-658 tıraş makinesi şarj cihazı var 2 saatte şarj oluyor ve sakal ense tıraşında güçlü ve iyidir. Uzun zamandır kullanıyorum.

Teşekkürler yorumun icin powertech 3200 aldim ve saca dun girdim hiçbir problem çıkarmadı biraz ısındı sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı