KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.249 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 1 Haziran 2025 #1 Merhaba, tıraş makinemin şarjı birkaç dakika içinde bitmeye başladı ben de yenisini almak yerine pilini değiştirmek istiyorum. Bu linkteki pil uyumlu olur mu Orion 1.2V Ni-Mh AA 2200mAh Şarj Edilebilir Ka - PttAVM Bu içindeki pil: Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2025
Merhaba, tıraş makinemin şarjı birkaç dakika içinde bitmeye başladı ben de yenisini almak yerine pilini değiştirmek istiyorum. Bu linkteki pil uyumlu olur mu Orion 1.2V Ni-Mh AA 2200mAh Şarj Edilebilir Ka - PttAVM Bu içindeki pil: Teşekkürler.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.060 Çözümler 47 Yer Mersin 1 Haziran 2025 #2 Seninki nikel kadmiyum almak istediğin nikel metal hidrit. Ni-Cd alabilir ya da kalem pille yoluna devam edebilirsin.
Seninki nikel kadmiyum almak istediğin nikel metal hidrit. Ni-Cd alabilir ya da kalem pille yoluna devam edebilirsin.
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.249 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 1 Haziran 2025 #3 Emrecngz dedi: Seninki nikel kad miyum almak istediğin nikel metal hidrit. Ni-CD alabilir ya da kalem pille yoluna devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ni-cd ile ni-mh birbirinin yerini tutmaz mı ki, çok mu fark olur?
Emrecngz dedi: Seninki nikel kad miyum almak istediğin nikel metal hidrit. Ni-CD alabilir ya da kalem pille yoluna devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ni-cd ile ni-mh birbirinin yerini tutmaz mı ki, çok mu fark olur?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.060 Çözümler 47 Yer Mersin 1 Haziran 2025 #4 Ni-CD daha dayanıklı daha eski teknoloji, Ni-Mh yeni ama hassas. Tam tersi olsa belki takılırdı ama bu şekilde yapmayın. Harici cihaza takılan şarjlı pillerden alabilirsiniz IKEA'nınki ucuzdu.
Ni-CD daha dayanıklı daha eski teknoloji, Ni-Mh yeni ama hassas. Tam tersi olsa belki takılırdı ama bu şekilde yapmayın. Harici cihaza takılan şarjlı pillerden alabilirsiniz IKEA'nınki ucuzdu.
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.249 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 1 Haziran 2025 #5 Emrecngz dedi: Ni-CD daha dayanıklı daha eski teknoloji, Ni-Mh yeni ama hassas. Tam tersi olsa belki takılırdı ama bu şekilde yapmayın. Harici cihaza takılan şarjlı pillerden alabilirsiniz IKEA'nınki ucuzdu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler o zaman şundan alayım: Orion 1.2V Ni-Cd AA 1000mAh Şarj Edilebilir Ka - PttAVM Orion 1.2V Ni-Cd AA 1000mAh Åarj Edilebilir Kalem Pil uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! SipariÅini hemen ver! - 2025 www.pttavm.com Sizin öneriniz varsa linki atabilirsiniz.
Emrecngz dedi: Ni-CD daha dayanıklı daha eski teknoloji, Ni-Mh yeni ama hassas. Tam tersi olsa belki takılırdı ama bu şekilde yapmayın. Harici cihaza takılan şarjlı pillerden alabilirsiniz IKEA'nınki ucuzdu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler o zaman şundan alayım: Orion 1.2V Ni-Cd AA 1000mAh Şarj Edilebilir Ka - PttAVM Orion 1.2V Ni-Cd AA 1000mAh Åarj Edilebilir Kalem Pil uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! SipariÅini hemen ver! - 2025 www.pttavm.com Sizin öneriniz varsa linki atabilirsiniz.